De ce Dana Săvuică nu dorește să se recăsătorească: „Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite”

Dana Săvuică este discretă cu viața personală și a preferat să-și trăiască actuala poveste de dragoste departe de ochii curioșilor.

De ce Dana Săvuică nu dorește să se recăsătorească: "Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite"

Dana Săvuică a decis să divorțeze în 2015 de Răzvan Stanciu, după o relație care a durat 25 de ani și o căsnicie de 22 de ani. Vedeta are și o fiică împreună cu fostul ei soț, pe nume Julie.

După divorțul de fostul ei soț, Răzvan Stanciu, Dana Săvuică a preferat să fie discretă în ceea ce privește viața ei personală. Și-a refăcut viața sentimentală și trăiește o nouă poveste de dragoste, însă departe de ochii curioșilor. Actualul ei partener este Răzvan Enescu. Acesta și Dana Săvuică se cunosc de mai bine de 30 de ani, din facultate, însă vedeta nu a oferit despre el alte detalii, păstrând discreția.

Dana Săvuică, în vârstă de 53 de ani, nu a vorbit până acum despre divorț decât în foarte puține ocazii. În podcast-ul găzduit de Ilinca Vandici, fostul model a spus ce regrete are din timpul căsniciei cu Răzvan Stanciu și de ce nu se gândește în acest moment la varianta de a se recăsători.

„Eram supărată pe mine că am stat prea mult. Am fost sinceră, deschisă și directă în relația cu fostul soț, că nu s-a înțeles nu e problema mea”, a declarat Dana Săvuică în podcastul „Te Ascult”.

În ceea ce îl privește pe actualul ei partener, Răzvan Enescu, vedeta are numai cuvinte de laudă, declarând că este norocoasă că acesta o sprijină în toate proiectele ei profesionale. Totuși, aceasta nu ia în calcul și o căsătorie.

„Nu m-aș mai mărita. Nu mai cred în semnătura aia de pe hârtie. Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite. Relația de acum e matură, am intrat în ea la o vârstă la care gândesc altfel. E o relație frumoasă de prietenie. Viața lui și a mea s-au unit și e o relație frumoasă pentru că e foarte echilibrată. (…) Îmi place foarte mult că am găsit în el un bărbat care mă face să râd. Sunt foarte relaxată, n-am stres, nu stau încordată. Mă lasă să-mi urmez toate dorințele și proiectele. Îmi zice bravo, să mă bucur. E foarte important acest lucru”, a mai declarat Dana Săvuică.

Dana Săvuică, declarații despre divorțul prin care a trecut în 2015

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Dana Săvuică a făcut unele dezvăluiri despre acest moment dificil din viața ei personală.

„Un melanj de lucruri, mai multe cauze au fost. După o perioadă în care am lăsat în urmă divorțul și, acum, trăind altfel viața, m-am uitat în urma mea și am reflectat puțin la tot ce s-a întâmplat. Cred că s-ar putea ca una dintre cauze să fie că ne-am căsătorit prea devreme, eram prea tineri, ne vedeam unul pe altul cu alți ochi, poate, nu știu. Dar, cumva, drumurile noastre s-au despărțit, la un moment dat. Nu mă întreba în ce moment, că nu îmi aduc aminte când, ce, cum. La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin în casă”, a povestit Dana Săvuică în emisiunea de la Kanal D.

Vedeta mărturisește că nu regretă deloc decizia luată atunci, chiar dacă multă lume a fost surprinsă de anunțul că ea divorțează după atâția ani de căsătorie.

„Nu regret nimic din ceea ce am făcut, pentru că eu consider că am încercat să fac tot ceea ce era omenește posibil într-o relație. Eu sunt Vărsător și sunt destul de cameleonică, știu să mă schimb după vremuri, după starea celuilalt. La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai dădea importanță identității mele, omului din mine, femeia care avea anumite dorințe, anumite așteptări, anumite năzuințe și, atunci, mi-am dat seama că, decât să stăm într-o chestie care era blocată din toate punctele de vedere, mai bine am zis ‘OK, hai, gata, punem capăt'”, a mai spus fostul model.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people