De ce Andreea Bălan a renunțat la procesul împotriva lui George Burcea: „Eu am decis să…”

Andreea Bălan a decis să îl ierte pe George Burcea.

De ce Andreea Bălan a renunțat la procesul împotriva lui George Burcea: "Eu am decis să..."

Procesul deschis de Andreea Bălan împotriva lui George Burcea a suferit o schimbare de direcție neașteptată, deoarece cântăreața a hotărât să-i ofere iertarea. Într-un interviu acordat recent, artista a explicat că se simte împlinită ca femeie și nu dorește să permită proceselor judiciare să îi umbrească fericirea.

După mai bine de un an de proces, în care Andreea Bălan a intentat o acțiune de calomnie împotriva lui George Burcea, care a avut numeroase schimbări de instanțe, Tribunalul București a hotărât recent să anuleze cererea inițială de chemare în judecată.

„Anulează cererea de chemare în judecată formulată de către formulată de reclamanta BĂLAN GEORGIANA – ANDREEA, în contradictoriu cu pârâtul BURCEA GEORGE – VALENTIN. Cu drept de cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, ce se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a III–a Civilă”, a decis instanța.

Deși s-ar putea crede că artista a pierdut procesul din cauza neachitării taxei judiciare sau a neîntocmirii semnăturii pe cerere, se pare că, de fapt, Andreea Bălan a ales să renunțe la dosar, deoarece a hotărât să-i ofere iertarea tatălui copiilor ei.

„Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt”, a declarat pentru SPYNEWS.ro, Andreea Bălan.

Andreea Bălan a inițiat procesul împotriva lui George Burcea anul trecut și, conform documentelor depuse la dosar, artista a cerut instanței să ia măsuri urgente cu privire la mai multe declarații publice făcute de actor, pe care le-a considerat false și defăimătoare. În cadrul cererii de chemare în judecată, Andreea Bălan a solicitat instanței să dispună eliminarea postărilor problematice și să impună o interdicție actorului în ceea ce privește formularea declarațiilor false despre ea. De asemenea, artista a cerut ca George Burcea să suporte toate costurile legate de proces.

Cum se înțelege artista cu tatăl fetițelor

George Burcea și Viviana Sposub au decis să se despartă în urmă cu ceva timp, după trei ani de relație. Fosta prezentatoare TV a fost cea care a confirmat speculațiile apărute la acel moment. Conform surselor mondene, despărțirea lui George Burcea de Viviana Sposub ar fi avut un puternic efect și asupra Andreei Bălan, fosta soție a actorului.

„Poate fi doar o simplă coincidență sau nu, dar de când George e singur, Andreea nu mai pune parcă la fel de multe întrebări legate de programul celor mici în perioada de timp pe care micuțele și-l petrec în compania tatălui lor. Înainte, era mai atentă la detalii, dar situația nu mai e aceeași, în ultimele săptămâni! Vara, George are, dacă nu mă înșel, permisiunea judecătorului de a sta mai multă vreme cu micuțele sale. Doar că perioada actuală a venit la pachet cu despărțirea de iubita sa, iar asta poate că i-a ușurat într-un fel misiunea, fiindcă ar fi avut de răspuns la mai multe întrebări decât în prezent, când amenințarea Vivianei a dispărut!”, au declarat surse citate de Cancan.ro.

Citește și:
Cătălina Grama, dezvăluiri despre schimbările din viața ei după ce s-a căsătorit cu Paul Ipate: „Am fost extrem de ocupați'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people