De ce Anca Țurcașiu a participat la Asia Express alături de Andreea Samson. Ce a mărturisit artista: „Pentru mine asta a însemnat foarte mult”

Anca Țurcașiu a format o echipă în noul sezon Asia Express alături de prietena ei, actrița Andreea Samson.

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, creatoarea de conținut şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Anca Țurcașiu și Andreea Samson, dezvăluiri despre participarea la Asia Expres

Într-un interviu acordat recent, Anca Țurcașiu și Andreea Samson despre experiențele prin care au trecut la Asia Express și amintirile cu care au rămas.

„Sunt fericită că am făcut acest pas de a participa la Asia Express, pentru că mi se pare cea mai mare încercare dintr-o viață de om. Sunt mândră că am avut puterea să trec prin această uriașă provocare – pentru că azi pot spune că pot orice, nu mi se mai pare nimic dificil din orice provocare mi-ar da viața. Simt că pot să trec peste orice și că pot să fac orice”, a povestit Anca Țurcașiu pentru VIVA!.

Anca Țurcașiu a mai povestit că a primit și în trecut invitația de a participa la acest show, însă abia acum a avut timpul liber pentru a putea concura.

„N-am avut niciun fel de îndoială, am acceptat din primul moment, cu atât mai mult cu cât invitația mea la acest show era de foarte multă vreme – de acum 5-6 ani, dar, din diferite motive, n-am putut. Acum aveam un an în care eram destul de liberă, eram într-o formă foarte bună. Oricum se spune că, pentru Tauri, 2024 este anul vieții lor. Și așa se pare că e. Familiile noastre au reacționat cu foarte mare bucurie și susținere. Și când spun familie, mă refer și la prietenii mei, și la bărbatul care îmi este alături azi și îmi era și atunci. Toți mi-au oferit această susținere cu foarte mare drag și bucurie. Ba chiar pot spune că m-au îndemnat să fac asta ca fiind ‘once in a lifetime experience’, cea mai tare experiență a vieții mele”, a povestit actrița pentru sursa citată.

Andreea Samson a mărturisit că ideea de a participa împreună la această emisiune a fost a Ancăi Țurcașiu.

„Acum câțiva ani, Anca mi-a aruncat o momeală – că ar fi tare să mergem împreună – dar nu s-a concretizat. Anul ăsta s-au aliniat planetele. Ea trebuia să plece neapărat și nu avea cu cine, cei dragi nu erau disponibili și s-a gândit la mine, pentru că am avut mereu chimie, o legătură specială. Știa că se poate baza pe mine și mi-a pus o întrebare”, a dezvăluit aceasta.

„Acum însă, am avut emoții că se va concretiza, pentru că ea tocmai născuse o fetiță. Suntem prietene de mulți ani și avem o comunicare foarte bună. Jucăm în multe producții împreună. Pe scenă, atunci când suntem partenere, din priviri simțim tot și reacționăm fără să ne spunem absolut nimic. Iar pentru mine asta a însemnat foarte mult. Această comunicare nonverbală, din care noi înțelegem absolut tot, dintr-o privire, dintr-o simțire, dintr-un gest, dintr-o respirație…”, a mai adăugat Anca Țurcașiu.

Ce onorariu ar avea Anca Țurcașiu pentru participarea la Asia Express

Asia Express este un concurs care pune la încercare vedetele prin diverse provocări și probe dificile, iar echipa câștigătoare va pleca acasă cu premiul cel mare de 30.000 de euro. Sezonul 7 a început pe 1 septembrie 2024, iar cele nouă perechi de concurenți trebuie să supraviețuiască cu doar un dolar pe zi, fără acces la telefoane mobile.

Potrivit unor surse din cadrul producției, Anca Țurcașiu ar fi fost plătită cu aproximativ 2.000 de euro pentru fiecare dintre cele 11 ediții la care participă. Astfel, în total, vedeta ar putea câștiga în jur de 22.000 de euro, însă suma va fi încasată doar dacă ajunge până în finală, notează Click!

Citește și:
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Laura Cosoi. Actrița a povestit totul pe internet: „Nu mă puteam ridica din pat…”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people