De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan nu dezvăluie imagini cu chipul celor trei copii. Prezentatorul TV a explicat motivul

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt discreți cu cei trei copii ai lor.

De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan nu dezvăluie imagini cu chipul celor trei copii. Prezentatorul TV a explicat motivul

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2010 la filmările serialului „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt discreți când vine vorba de cei trei băieți ai lor și le protejează intimitatea, astfel că imaginile în care le dezvăluie chipurile sunt rare. Prezentatorul TV a povestit, în cadrul unei postări de pe contul personal de Instagram, care este motivul pentru care el și soția lui au luat această decizie. 

„Tot sunt întrebat de ce nu arătăm chipul copiilor. Doamne, este o întrebare atât de grea. Nu grea pentru mine, ci pentru că nu știu cum să răspund, să nu deranjez, să nu fiu înțeles greșit. Avem oameni aproape, chiar din familie, care nu o consideră o problemă. Nici eu nu o privesc neapărat așa. Doar că așa credem noi. Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt. Ei sunt pentru că așa au vrut, au vrut ca noi să fim ai lor. Și, când vor dori, conștient, va fi decizia lor. Punct! Nenorocirea nu este că s-au născut într-o eră digitală nenorocită, iar noi, părinții lor, o îmbrățișăm benevol, ci pentru că sunt nevoiți să o facă și ei, mai devreme sau mai târziu. Nu-mi doresc un discurs mesianic, dar mi-aș dori să fie așa, să citească ei peste niște ani asta, mulți ani, să râdă fără de înțeles, să râdă că tatăl lor a fost un tâmpit, iar tatăl lor să le zâmbească tâmp, ca-n poza asta…de mulțumire!”, a transmis Radu Vâlcan pe Instagram.

În cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, Adela Popescu a dezvăluit detalii neștiute despre relația cu Radu Vâlcan. Vedeta a povestit cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste și care sunt secretele relației lor fericite.

„Au fost două etape. A fost prima etapă în care eram mega îndrăgostită de Radu, așa cum este și normal să fie la început de relație. Mi se pare că este esențial. Dacă nu atunci, atunci când? Cu toate că eram foarte îndrăgostită, îmi puneam destul de multe semne de întrebare, fiindcă eu sunt o ființă destul de rațională. Eu consider că acum îl admir mai mult pe Radu decât la început, pentru că l-am cunoscut în mai multe ipostaze și l-am cunoscut profund. L-am cunoscut și în momente tensionate, și în momente de fericire, și în momente de abundență financiară, și în perioade mai grele din punctul acesta de vedere. Suntem împreună și vreau să cred că vom rămâne pentru totdeauna.”

Întrebată care sunt lucrurile pe care i le reproșează des soțului ei, Adela Popescu nu a ezitat să spună care sunt acelea. 

„Eu îi reproșez că mereu primul său gând este să se îngrijoreze față de o situație, de o decizie pe care trebuie să o luăm, de o veste pe care o primim, iar eu sunt în extrema cealaltă. Îi spun foarte des: „Zâmbește mai mult, fii mai luminos, că sigur o să ți se schimbe și gândul.” Asta îi reproșez mai mult lui Radu. E mai ordonat decât credeam eu că este. La început, mi se părea atât de dezordonat și împrăștiat, iar acum este foarte organizat cu tot. Eu nu știam că el are aptitudini de contabil. El se ocupă de hârțogărie și se pricepe la plăți”, a completat Adela Popescu pentru sursa citată. 

Citește și:
Lidia Buble, declarații de nemulțumire pe internet. Ce a pățit artista pe aeroportul din Otopeni: „Îți fac reclamație'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people