De ce a decis Nadine să se retragă din lumina reflectoarelor: „Am simțit că nu mi se mai potrivește”

Nadine a explicat de ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

De ce a decis Nadine să se retragă din lumina reflectoarelor: "Am simțit că nu mi se mai potrivește"

Nadine Emilie Voindrouh a devenit cunoscută publicului din România datorită participării la emisiunea „Școala Vedetelor” de la TVR, alături de Adrian Despot, Călin Goia, dar și alți artiști care acum sunt considerați de succes în România. Vedeta a luat decizia de a se muta alături de soțul ei, Dragoș Apostolescu, și fiul lor, Noah, într-un sat din Franța.

Nadine a fost prezentă multă vreme în lumina reflectoarelor și a fost implicată în mai multe formate de televiziune care au fost de succes, iar decizia de a se îndepărta de showbiz a luat prin surprindere pe toată lumea. Acum, vedeta a vorbit despre alegerea de a se retrage din această lume.

„Eram, cândva, sub influența muzicii pop, cea care încurajează artistul să fie altfel, ca păduchele în frunte, în orice situație. Am simțit că nu mi se mai potrivește. Când eram artist pop, voiam musai să fiu văzută, să fiu la televizor, să nu trec neobservată! Iar asta m-a băgat în mult bucluc! La nivel intim, foarte uman, îmi doream una, și făceam alta. Am încurcat borcanele și nu am știut să păstrez artistul doar ca pe un personaj. Trebuia să păstrez pentru scenă artistul, dar, în egală măsură, să-i acord o șansă și omului care voiam să fiu. Nici nu știu dacă este posibil acest clivaj”, a spus Nadine pentru impact.ro

Nadine a decis să se retrage din lumina reflectoarelor pentru că își dorea să se dedice familiei sale. Acum, gândindu-se la acea perioadă din viața ei, nu știe cum ar fi putut să păstreze un echilibru între viața personală și cea profesională. 

„Nu poți fi, în viața reală, cel din viața de zi cu zi, și pe scenă. Nu cred că aș fi avut succes în căsnicie, dacă aș fi rămas artistă pop. La ce ambiții aveam pe atunci, mă îndoiesc! Ca să fii soție, parteneră de viață sau mamă ai nevoie să cobori la nivelul de banal, ca să zic așa, de normal, de simplu, care să fie congruent cu rolul bărbatului și al copilului. Eram prea mult divă, ca să aibă copilul și mamă, și tată, iar eu, bărbat. Nu știu cum aș fi putut împărți și una și alta. Eram prea atomică și nu aveam cum să le îmbin pe ambele!”, a mai spus vedeta. 

De asemenea, Nadine nu regretă experiența pe care a avut-o în lumina reflectoarelor și se raportează la ea ca la o etapă care a contribuit la evoluția ei. 

„Nu regret însă niciun moment că am trecut cu ani în urmă prin așa ceva. A fost o etapă a vieții, care m-a ajutat să evoluez. Acum iubesc enorm că am descoperit anonimatul, că în viața de zi cu zi naturalețea vârstei te îmbrățișează cu multă căldură. Am descoperit și natura relației umane cu cineva care nu se așteaptă să-i pui vreodată vreo pilă, undeva!”, a completat Nadine pentru impact.ro.

Citește și:
Cum au ajuns Delia și Lora în conflict din cauza unei melodii: „Eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people