De ce a crezut Carmen Grebenișan că Jorge încearcă să îi facă avansuri: „Mi-a fost foarte jenă”

Carmen Grebenișan a povestit un moment stânjenitor, în care a crezut că Jorge ăi face avansuri.

De ce a crezut Carmen Grebenișan că Jorge încearcă să îi facă avansuri: "Mi-a fost foarte jenă"

Carmen Grebenișan a dezvăluit informații surprinzătoare, susținând că a fost contactată de către un cunoscut artist român. În plus, ea a împărtășit o experiență în care a crezut că Jorge îi făcea avansuri după ce i-a trimis un mesaj pe care nu îl citise complet.

Carmen Grebenișan, moment stânjenitor între ea și Jorge

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Carmen Grebenișan a acceptat provocarea „Sosurilor Picante”. Creatoarea de conținut a trebuit să răspundă la diverse întrebări, iar dezvăluirile sale au fost cu adevărat surprinzătoare. Astfel, Carmen Grebenișan a dezvăluit că a primit un apel de la un faimos cântăreț din România, în speță, trapperul Ian, conform informațiilor Playtech.

„Mi-a scris. Nu eram căsătorită încă. M-a întrebat: ‘Ce mai faci, ce mai zici?’. E un trapper, e cunoscut. Și-a zis cineva care se ocupă de mesajele mele: ‘Vezi că ți-a scris Ian.’. Cred că i-am răspuns și i-am zis că sunt bine. Ce să zic? Asta a fost o chestie clară și concretă”, a povestit Carmen Grebenișan.

Ian nu este singurul artist care a căutat-o pe Carmen Grebenișan. Ea a împărtășit o poveste stanjenitoare în care a crezut că Jorge îi făcea avansuri, dar în realitate, el dorea doar să o invite să participe la podcastul său, iar invitația lui avea ca scop o discuție legată de detaliile despre filmări.

„Jorge. Dar stai să zic. El nu a vrut să mă cucerească. Domnul mi-a pus o întrebare: Când ne vedem la o cină ca să vorbim despre podcast? El mă invitase la podcast, dar m-a invitat la cină. Când am văzut doar prima parte, nu am citit. Mi-a fost foarte jenă. Acum îmi e rușine că am crezut asta, dar nu am citit a doua parte. Am înțeles greșit și prost. Am crezut că mă agăța și nu am mai răspuns. I-am spus și lui Alex. Amândoi am înțeles la fel, că nu citisem ce scria la final”, a explicat Carmen Grebenișan la rubrica „Sosurile picante”, din emisiunea lui Măruță.

Ce spune vedeta despre defectele Alinei Ceușan

De asemenea, Carmen Grebenișan a fost pusă în fața unei provocări de a dezvălui ce defecte are Alina Ceușan. Cele două prietene se cunosc foarte bine și petrec des timpul împreună. Totodată, vedeta a spus că îi este greu să îi numească defectele prietenei sale.

„Puțin egoistă, ceea ce e bine de multe ori. Doarme mult, neinteresată. Îmi este foarte greu să numesc defecte, dar sunt remarci vizavi de ceea ce face ea. E uneori egoistă, dar asta nu o văd ca pe o chestie rea, mie mi-ar plăcea să fiu, uneori, ca ea.”, a spus Carmen Grebenișan despre Alina Ceușan, potrivit protv.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Pe cele două le leagă o relație de prietenie de foarte mulți ani, iar publicul a avut ocazia să le descopere și în cadrul show-ului „Asia Express”, în sezonul trei, acolo unde au făcut echipă și au impresionat prin determinarea de care au dat dovadă în probele atât de solicitante.

Citește și:
De ce Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, au decis să studieze în străinătate: Părinții ne-au împins…'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people