David Beckham, imagine emoționantă cu fiica sa, Harper. Mesajul inedit transmis de fostul fotbalist: „Fetița mea crește”

David Beckham a împărtășit o imagine adorabilă cu fiica lui, Harper.

David Beckham, imagine emoționantă cu fiica sa, Harper. Mesajul inedit transmis de fostul fotbalist: "Fetița mea crește"

David Beckham, fostul fotbalist retras din activitate, a împărtășit recent momente emoționante cu fiica sa, Harper Seven, prezentând creșterea acesteia și legătura lor specială tată-fiică. Pe 12 aprilie, Beckham a postat pe Instagram o fotografie emoționantă alb-negru cu Harper, în vârstă de 12 ani, îmbrăcată elegant pentru ceea ce pare a fi o ocazie importantă.

David Becham, imagine emoționantă cu fiica lui

În fotografie, Beckham, în vârstă de 48 de ani, poartă un costum clasic și un papion, în timp ce Harper strălucește într-o rochie fără bretele, oferind un zâmbet timid aparatului foto. Descrierea de pe Instagram a reflectat dragostea jucăușă, dar protectoare de tată a lui Beckham: „Fetița mea crește, băieți, pregătiți-vă @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham”, etichetându-i pe cei trei fii ai săi. De asemenea, el a dat credit soției sale, Victoria Beckham, în vârstă de 49 de ani, cu un semn de inimă înduioșător: „@victoriabeckham good job mama .”

Familia Beckham, inclusiv fiii Brooklyn, de 25 de ani, Romeo, de 21 de ani, și Cruz, de 19 ani, a fost întotdeauna foarte unită, dar este clar că Harper ocupă un loc special în inima tatălui ei.

Familia a sărbătorit ziua de naștere a lui Harper, care a împlinit 12 ani în luna iulie, cu stil, cu o excursie la Prada Caffè din prestigiosul magazin Harrods din Londra. Victoria Beckham a împărtășit pe Instagramul ei imagini de la petrecerea chic, subliniind tema elegantă cu: „Harper Seven împlinește 12 ani!!! (aproape) petrecere @Prada pentru Harper SevenCHIC!!!”.

Extinzând și mai mult festivitățile aniversare, David Beckham a postat, de asemenea, mai multe fotografii de la eveniment, notând începutul petrecerii de la Harrods și chiar referindu-se la Harper ca fiind „Sărbătorita mea”.

Într-o excursie din decembrie care a subliniat spiritul lor aventurier, David a dus-o pe Harper la New York, unde au vizitat locuri emblematice, inclusiv Rockefeller Center. Aici, au pozat la Beam, imitând celebra fotografie din 1932, „Lunch Atop a Skyscraper”. De asemenea, cei doi au savurat preparate locale la faimosul Katz Deli, surprinzând esența orașului New York.

Postările recente ale lui David Beckham nu numai că documentează etape importante ale familiei, dar evidențiază și rolul său de tată iubitor, sărbătorind fiecare moment cu o imensă mândrie și bucurie.

Cum au sărbătorit Paștele catolic

Victoria și David Beckham au sărbătorit recent Paștele catolic alături de familia lor la bordul unui megaiaht de milioane de dolari în Miami. Fosta membră a trupei Spice Girls a împărtășit câteva fotografii de la petrecere prin intermediul Instagram, prezentându-i pe soțul ei și pe trei dintre cei patru copii ai lor, Brooklyn, Cruz și Harper, bucurându-se de momentele în familie.

Soția lui Brooklyn, Nicola Peltz, a sărbătorit și ea alături de familie, în timp ce Romeo, în vârstă de 21 de ani, a fost plecat în weekend. Pozele pline de voie bună i-au arătat pe fostul fotbalist, în vârstă de 48 de ani, și pe Posh Spice, în vârstă de 49 de ani, îmbrăcați în ținute de vară, în timp ce purtau urechi de iepuraș roz cu alb. La un moment dat au pozat cu capul în jos pe un șezlong în timp ce se prefăceau că dorm pentru o fotografie drăguță.

Citește și:
Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express, emisiune în care a concurat alături de Maria Buză: „Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei’

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people