Daniela Nane și Octavian Ene, detalii despre relația lor. Prima apariție publică în calitate de cuplu: „E o chestie asumată”

Daniela Nane și Octavian Ene au avut prima apariție publică în calitate de cuplu.

Daniela Nane și Octavian Ene, detalii despre relația lor. Prima apariție publică în calitate de cuplu: "E o chestie asumată"

Daniela Nane și tenorul Octavian Ene nu mai ascund relația lor de ochii publicului. Cei doi au apărut împreună ca un cuplu în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la PRO TV, unde au discutat despre povestea lor de iubire și despre proiectele în care sunt implicați.

Daniela Nane și Octavian Ene, prima apariție publică în calitate de cuplu

După ce a încheiat mariajul cu Adrian Cioroianu, actrița Daniela Nane și-a regăsit fericirea alături de tenorul Octavian Ene, care are doar 29 de ani. Ei au fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au fost întrebați despre relația lor.

Daniela Nane a subliniat că, deși este conștientă de interesul publicului pentru viața ei privată, nu consideră că are obligația de a oferi detalii suplimentare despre alegerile personale. Cei doi s-au cunoscut la teatru, iar Octavian a mărturisit, sincer, că nu era familiarizat cu cine este Daniela Nane la acea vreme.

„Eu înțeleg că sunt o persoană cunoscută și că lumea e curioasă, dar pe nimeni nu mă interesează nimeni ce face, când face, cu cine se căsătorește, când divorțează, de ce. (…) Dacă fiecare om din public care ne ascultă, dacă ar fi nevoit să anunțe de fiecare dată ce se întâmplă în viața lui, nu cred că ar fi confortabil. E o chestie asumată, nimeni nu a înșelat pe nimeni. Noi nu ne-am ascuns, doar că nu am anunțat în presă. Opt ani am fost căsătorită (n.r. cu Adrian Cioroianu)”, a declarat Daniela Nane.

„Ne-am cunoscut la teatru unde lucram amândoi. Eu lucram deja de vreo doi ani și jumătate când a venit Daniela acolo. (…) Eu nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea. Eu sunt pe pătrățica mea, pe muzica mea”, a completat el.

Actrița și Adrian Cioroianu au divorțat

Daniela Nane și Adrian Cioroianu au format un cuplu discret și au fost rare ocaziile în care s-au afișat în public. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016. Din 1998 și până în 2002, actrița în vârstă de 52 de ani a fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa, alături de care are un băiat, pe nume Codrin. 

Paparazzi Mediaflux au fotografiat-o la începutul anului pe Daniela Nane în timp ce se săruta cu Octavian Ene. Acesta a studiat Canto la Universitatea Națională de Muzică București, acolo unde este doctorant. De asemenea, profesează în calitate de solist vocal-tenor la Teatrul Muzical Ambasadorii, instituție la care Daniela Nane este directoare artistică.

Adrian Cioroianu a fost contactat de către aceeași publicație pentru a face declarații pe marginea acestui subiect, însă nu a comentat. După apariția acestor fotografii, Daniela Nane a reacționat în cadrul unui mesaj transmis pe Facebook. 

„Sunt o femeie divorțată.
Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum.
Cu prețuire,
Daniela Nane”, se arată în mesajul publicat de Daniela Nane pe pagina ei de Facebook. 

Daniela Nane este recunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în producțiile Lhomme presséThe WindowLa urgentaBloodrayne, Happy EndDragoste pierdutăDincolo de AmericaMiracolul din Tekir și Sound of silence. Pentru rolul din filmul Orient Express, regizat de Sergiu Nicolaescu, unde a jucat-o pe Carmen Ionescu, a obținut un premiu pentru interpretare. A jucat și în spectacolele Visul unei nopţi de vară, O noapte furtunoasă, Steaua fără nume, Fuga și Vassa Jeleznova.

Citește și:
Ce ar fi determinat-o, de fapt, pe Jennifer Lopez să divorțeze de Ben Affleck: „Oricât de mult s-ar fi străduit…'

foto: Captură Video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people