Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, a devenit tată. Primele imagini cu familia sa

Daniel Radcliffe și partenera sa, Erin Darke au fost surprinși alături de copilul lor nou-născut.

Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, a devenit tată. Primele imagini cu familia sa

Daniel Radcliffe a întâmpinat primul său copil cu partenera sa de viață, Erin Darke, dezvăluie MailOnline. Starul din Harry Potter, în vârstă de 33 de ani, care are o relație cu actrița americană, în vârstă de 38 de ani, de mai bine de zece ani, l-a scos luni pe bebeluș în cărucior la plimbare în New York, Erin urmându-l îndeaproape.

Daniel Radcliffe a devenit tată

Actorul a păstrat un look discret, cu o șapcă de baseball albastru marin și o mască de protecție, alături de un tricou grafic și un hanorac închis cu glugă. Acesta nu a uitat de măsurile de siguranță și a fost surprins purtând masca de protecție pe față, în timp ce plimba căruciorul copilului. De asemenea, Erin a fost foarte atentă la cei doi, aceasta fiind fotografiată lângă partenerul ei.

Actrița a purtat în timpul ieșirii loc o ținută casual și foarte relaxată, formată din jeans clasici, un tricou negru simplu și un cardigan verde închis. De asemenea, aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de botine portocalii, în timp ce purta o borsetă în talie.

Cuplul s-a cunoscut în 2012, în timp ce lucrau împreună la drama Kill Your Darlings, despre primii membri ai Generației Beat. În 2020, Daniel a vorbit pentru revista People despre prima dată când a întâlnit-o pe Erin, spunând că este o poveste foarte frumoasă, pe care abia așteaptă să le-o spună copiilor.

„Va fi o poveste al naibii de frumoasă pe care să o spunem copiilor noștri într-o zi, din cauza a ceea ce personajele noastre fac unul cu celălalt. Personajele noastre se întâlnesc și flirtează unul cu celălalt, așa că există un fel de înregistrare dulce a faptului că ne întâlnim pentru prima dată și flirtăm.„, cu referire la o scenă romantică pe care cuplul o realizează în film.

Un purtător de cuvânt al starului din Harry Potter a confirmat în martie că cei doi așteaptă primul lor copil. Acesta a declarat că cei doi erau „absolut încântați” de perspectiva de a deveni părinți.

„Daniel și Erin nu ar putea fi mai fericiți că așteaptă un copil. Sunt absolut încântați și abia așteaptă să devină o familie de trei persoane. Le-au spus recent familiilor și prietenilor lor. Este un moment incredibil de emoționant.”, a declarat sursa pentru The Mirror.

De asemenea, o altă sursă a declarat pentru The Sun: „Daniel este atât de încântat să fie tată. Relația lui cu Erin este cu adevărat specială și toată lumea crede că vor fi niște părinți extraordinari”.

Actorul nu își dorește faima pentru copiii lui

Daniel a devenit celebru la vârsta de 12 ani în rolul vrăjitorului Harry Poter în franciza cinematografică de multe miliarde de lire sterline. Dar, este posibil ca el să își îndepărteze copiii de la a-i urma exemplul, după ce s-a luptat cu problemele cu alcoolul în tinerețe, în încercarea de a face față situației de a fi în atenția publicului.

„Vreau ca ai mei copii, dacă și când vor exista… mi-ar plăcea ca ei să fie în preajma platourilor de filmare. Un vis ar fi ca ei să vină pe un platou de filmare și să spună: ‘Doamne, știi, mi-ar plăcea să fiu în departamentul artistic, mi-ar plăcea să fiu ceva în echipă’. Nu mi-aș dori faimă pentru copilul meu. Platourile de filmare sunt locuri minunate. De multe ori poate fi minunat pentru copii, dar partea cu faima este cea care trebuie evitată cu orice preț.”, a spus actorul pentru revista Newsweek.

Citește și:
Ce spune Andreea Antonescu despre o împăcare cu tatăl mezinei sale: „Ne poate surprinde următoarea secundă…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people