Daniel Pavel și soția lui, Ana Maria Pop, dezvăluiri despre dorința de a deveni părinți: „Cam ăsta e planul”

Daniel Pavel și soția lui, Ana Maria Pop, au vorbit despre dorința de a deveni părinți.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil și religios pe 8 iunie 2024. Prezentatorul TV și partenera lui au strălucit în această zi importantă din viața lor și s-au distrat de minune alături de cele 400 de persoane invitate la petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov.  

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au ales să se căsătorească civil și religios în aceeași zi. Partenera prezentatorului TV a fost condusă de către tatăl ei. Pentru cununia civilă, Ana Maria Pop a optat pentru o rochie albă mini, în timp ce pentru cununia religioasă a preferat o rochie tip sirenă. La nunta celor doi, și-au făcut apariția și câteva vedete, printre care Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, dar și Jorge, care a fost însoțit de soția lui, Ramona Prodea, și fiul lor, David. Atmosfera a fost întreținută de Dirty Nano și Jorge. La eveniment nu a fost prezent Antoniu, fiul pe care Daniel Pavel îl are dintr-o relație anterioară. Acesta se afla în Viena, la mama lui, acolo unde avea de susținut un examen, el fiind student la Drept.

Într-un interviu acordat recent, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au vorbit deschis despre dorința lor de a deveni părinți. 

„Ne-am mai dori un copil. Sau una mai exact, pentru că Daniel are deja un băiat și ar fi frumos să existe și o surioară”, a declarat Ana Maria Pop pentru ciao. „Cam ăsta e planul, suntem pe optimizare”, a adăugat Daniel Pavel pentru aceeași sursă.

În continuare, Ana Maria Pop a precizat că ea și soțul ei, Daniel Pavel, vor să aibă împreună un singur copil. 

„Atunci va avea un frățior și se vor înțelege cu siguranță foarte bine. Nu, nu mai tragem un loz”, a declarat Ana Maria Pop.

În cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au povestit cum s-au întâlnit și cum a început povestea lor de dragoste. S-au cunoscut la VIVA! Party 2021 și inițial au avut o relație de prietenie care ulterior a evoluat spre una amoroasă. Ana Maria Pop a recunoscut faptul că era o fană a emisiunii Survivor și că îl admira pe prezentatorul show-ului, care i-a și devenit între timp partener de viață.

„Daniel era cu colegii lui și, interacționând cu persoanele cunoscute, am ajuns în același cerc. Eu eram de la începutul sezonului fan „Survivor”, îl remarcasem ca prezentator și știu că mi-am spus, în ianuarie: „Wow, cât profesionalism și pasiune, de unde a apărut o personalitate nouă și atât de puternică?”. Însă șarmul lui Daniel este mult mai puternic în realitate. Ni s-a făcut cunoștință și l-am felicitat pentru cum a măiestrit din vorbe acest show. S-a legat o conversație, am făcut câteva poze și am plecat fiecare pe drumul lui, un gând și un zâmbet rămânându-mi pe chip”, a declarat Ana Maria Pop.

Daniel Pavel a mărturisit, în același interviu, cum l-a cucerit Ana Maria Pop la prima întâlnire pe care au avut-o.

„Era și ziua mea și am primit un nesperat cadou – cea mai frumoasă și dulce conversație cu o femeie cu care inițial nu știam în ce limbă să vorbesc – părea din altă lume. De la look, vestimentație, privire, până la abordarea dialogului și magia serii evenimentului, toate coroborate au părut asemeni unei oaze pentru un supraviețuitor însetat de frumos”, a declarat Daniel Pavel pentru VIVA!.

Citește și:
Romanița Iovan, dezvăluiri inedite despre fiul ei. Albert vrea să plece din țară: „Ăsta este drumul lui'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people