Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un nou membru în familie: „Am considerat că este un semn”

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că familia ei s-a mărit cu un nou membru.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un nou membru în familie: "Am considerat că este un semn"

Gabriela Prisăcariu și-a anunțat cu mult entuziasm fanii de pe social media că familia ei s-a mărit cu un membru. Vedeta și soțul ei, Dani Oțil, au un nou animal de companie.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au mai avut în trecut o pisică, pe nume Cenușă. Din păcate, acum câteva luni, pisoiul și-a pierdut viața după ce a fost călcat de mașină în fața casei lor. Fanii au aflat abia acum ce s-a întâmplat pentru că modelul a vorbit abia recent pentru prima dată despre această suferință. Gabriela Prisăcariu a mai spus că ea și soțul ei au aflat de curând de faptul că una din surorile pisoiului lor, Cenușă, a făcut pui și așa au ales să adopte un nou animal de compania. Pisica lor are două luni și i-au pus un nume extrem de simpatic, și anume Caisă.

„Nu am putut și încă îmi găsesc cu greu cuvintele să povestesc ce s-a întâmplat cu Cenușă… el nu mai apare în postările noastre, pentru că acum multe luni a fost călcat de mașină chiar în fața casei noastre. Primim foarte multe mesaje în care suntem întrebați de el și mă bucur să văd cât de mult l-ați îndrăgit. Nu am vrut/putut să acceptăm altă pisică dar recent am aflat din greșeală că o surioară de a lui Cenușă a făcut puiuți și am considerat că este un semn. Vi-l prezint pe Caisă, un motănel de 2 luni, care ne-a mai alinat dorul!”, a fost mesajul transmis de Gabriela Prisăcariu pe contul personal de Instagram, alături de câteva fotografii adorabile cu pisica lor.

Pe lângă Cenușă, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au mai avut o pisică, pe nume Gălușcă, care și-a pierdut viața în toamna anului trecut.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună. Acum formează un cuplu solid și se bucură zilnic de momentele minunate pe care le petrec alături de fiul lor, Tiago, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2021.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit civil pe 15 mai 2021, iar pe 30 iulie 2023 s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin din Capitală. După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea. Au fost prezenți mai bine de 100 de invitați la eveniment. Prezentatorul TV și soția lui au ales ca nașii lor să fie Roxana Ionescu și partenerul acesteia, Tinu Vidaicu.

La nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu și-au făcut apariția mai multe nume cunoscute din showbiz-ul autohton, printre care Răzvan Simion care a venit însoțit de partenera lui, Daliana Răducan, Ramona Olaru, Cuza de la Noaptea Târziu, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre așteptările pe care le are de la partenerul ei de cuplu: „Nu am nevoie nici măcar să…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people