Dani Oțil, replică neașteptată pentru Cristina Ciobănașu: „Din respect pentru meseria mea…”

Dani Oțil a făcut o remarcă neașteptată către Cristina Ciobănașu în emisiunea prezentată de actriță.

Dani Oțil, replică neașteptată pentru Cristina Ciobănașu: „Din respect pentru meseria mea...”

Dani Oțil este o prezență constantă pe micul ecran de aproape 20 de ani, fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din showbiz. Deși recunoaște că monotonia poate interveni uneori, acesta este foarte pasionat de meseria lui și nu și-a dorit să o schimbe pentru nimic. Invitat în emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu, Andreea Ibacka și Vlad Gherman, Dani a făcut o serie de dezvăluiri legate de munca în televiziune și i-a dat actriței o reaplică neașteptată.

Dimineața este mereu la datorie pe TV, iar restul timpului îl petrece împărțindu-se între familie, afaceri și sport, evitând evenimentele mondene sau alte apariții în emisiuni. Cu toate acestea, Dani Oțil a acceptat invitația de a apărea în emisiunea „Happy Café” prezentată de Cristina Ciobănașu, colega sa de trust, care l-a supus la un mic interviu.

Dani Oțil, remarcă la adresa Cristinei Ciobănașu

Matinalul de la Antena 1 a povestit cum a rămas alături de trust ani la rând, emisiunea sa prezentată alături de Răzvan Simion fiind printre cele mai longevive de acest tip. „Neatza cu Răzvan și Dani” este pe micile ecrane de peste 14 ani, perioadă pe care soțul Gabrielei Prisăcariu o descrie ca fiind cu bune și cu rele. Prezentatorul TV a dezvăluit că și între el și colegii lui mai există neînțelegeri, însă în cea mai mare parte a timpului au o colaborare frumoasă și armonioasă.

„Eu nu am schimbat foarte multe locuri de muncă, fac asta de la 16-17 ani. E locul unde îmi place să fiu. Mai râdem, mai glumim, nu înseamnă că în fiecare zi mă duc și mă pup cu Răzvan sau cu colegii mei. Și noi ne mai certăm, ne mai înjurăm, avem păreri diferite, dar într-o săptămână eu zic că din cinci zile în patru suntem ok”, a declarat Dani Oțil, potrivit Wowbiz.

Dani Oțil a continuat să povestească despre provocările pe care le întâmpină în meseria sa. El a spus că în ciuda momentelor amuzante și emoționante pe care le trăiește în direct, există și situații în care trebuie să facă față unor provocări mai dificile.

Prezentatorul TV a oferit și un exemplu, atunci când trebuie să realizeze o rubrică alături de un invitat care nu vine cu informații interesante, ceea ce îl poate face să se simtă inconfortabil. Cu toate acestea, el încearcă mereu să-și depășească limitele și să ofere publicului cele mai bune momente. Atunci, Dani Oțil a făcut o remarcă și la adresa actriței, în spirit de glumă, când la un moment dat, ea ar fi simțit că nu i-a captat atenția.

„Din respect pentru meseria mea, oricât de plăcut sau neplăcut e omul de pe canapea, din fața mea, și aici nu te-am trecut pe tine la neplăcut (n. red către Cristina Ciobănașu), chiar dacă zici că nu mi-ai captat atenția, îmi fac treaba în minutele alea. Încerc să scot maximul din bucata aia și atenție, în televiziune maximul, să înțeleagă oamenii de acasă, nu tot timpul înseamnă să ne distrăm, să ne hăhăim sau să ne placă. S-ar putea ca în minutele alea patru să trebuiască să vorbim despre cel mai plictisitor episod dintr-un serial”, a completat Dani Oțil.

Citește și:
Bridget Fonda, starul enigmatic al anilor 90, dezvăluie de ce a renunțat la Hollywood

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people