Dani Oțil, reacție neașteptată după ce a crezut că soția lui, Gabriela Prisăcariu, ar fi din nou însărcinată

Dani Oțil a avut o reacție surprinzătoare după ce a crezut că soția lui, Gabriela Prisăcariu, ar fi din nou însărcinată.

Dani Oțil, reacție neașteptată după ce a crezut că soția lui, Gabriela Prisăcariu, ar fi din nou însărcinată

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună. Acum formează un cuplu solid și se bucură zilnic de momentele minunate pe care le petrec alături de fiul lor, Tiago, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2021.

Dani Oțil a avut o reacție neașteptată după ce a crezut că soția lui ar fi din nou însărcinată. Acest lucru s-a întâmplat după ce Gabriela Prisăcariu l-a rugat pe soțul ei să îi cumpere un pepene roșu, fiind o poftă pe care o avea în timp ce era însărcinată. Modelul a decis să împărtășească și cu fanii discuția avută cu partenerul ei.   

„Iei un pepene? Îmi este poftă”, a fost mesajul pe care Gabriela Prisăcariu i l-a dat soțului ei. „Ce? Ești gravidă”, a reacționat Dani Oțil. Ulterior, modelul a venit cu o serie de completări: „Dani a rămas cu sechele. Singura mea poftă din timpul sarcinii… am mâncat zilnic pepene.”

Cât timp a filmat pentru emisiunea Power Couple România, Dani Oțil a fost departe de familia lui. În cadrul unui interviu acordat recent, Gabriela Prisăcariu, soția prezentatorului TV, a vorbit despre perioada în care nu l-a avut aproape pe partenerul ei și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat. Cu toate că ea și fiul lor, Tiago, l-au vizitat pe Dani Oțil câteva zile, tot i-a fost destul de greu.

„A fost extrem de grea perioada asta, extrem de grea și de lungă. A fost greu din punct de vedere moral. Am avut ajutor, mama mea a fost lângă mine, avem și bonă, dar tot timpul Tiago întreba de tati și îl sunam, de mai multe ori pe zi, noroc că avem telefoane și am putut comunica mai ușor. Am fost și la el în vizită câteva zile, dar a fost foarte grea perioada asta”, a declarat Gabriela Prisăcariu în cadrul unui interviu pentru viva.ro

Gabriela Prisăcariu se bucură de toate momentele petrecute împreună cu soțul ei, Dani Oțil, și fiul lor, Tiago.

„Nu aș putea spune că există activități preferate. Fiecare moment petrecut alături de ei este unul special și mă bucur și atunci când cel mic face băiță, sau când mâncăm… De fiecare dată când îmi zice mama mi se face pielea de găină, orice ar face, atunci când pronunță cuvântul „mamă”, conștientizez că sunt, într-adevăr, mama lui și că nu este un simplu cuvânt”, a mai spus Gabriela Prisăcariu pentru sursa citată. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit civil pe 15 mai 2021, iar pe 30 iulie 2023 s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin din Capitală. După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea. Au fost prezenți mai bine de 100 de invitați la eveniment. Prezentatorul TV și soția lui au ales ca nașii lor să fie Roxana Ionescu și partenerul acesteia, Tinu Vidaicu.

La nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu și-au făcut apariția mai multe nume cunoscute din showbiz-ul autohton, printre care Răzvan Simion care a venit însoțit de partenera lui, Daliana Răducan, Ramona Olaru, Cuza de la Noaptea Târziu, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu.

Citește și:
Mădălina Ghenea, apariție chic pe străzile din Milano. Cum a fost surprinsă românca de paparazzi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people