Dani Oțil, dezvăluiri inedite despre fiul lui. Cum i-a surprins Luca Tiago pe el și pe Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram un moment inedit alături de fiul lui, Luca Tiago.

Dani Oțil, dezvăluiri inedite despre fiul lui. Cum i-a surprins Luca Tiago pe el și pe Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, având o familie superbă, la care a visat întotdeauna, și o carieră de succes. Prezentatorul de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” este mai fericit ca niciodată de când partenera lui, Gabriela Prisăcariu, l-a adus pe lume fiul lor, Luca Tiago, care le face fiecare zi mai frumoasă.

Dani Oțil, moment inedit alături de fiul său

Prezentatorul TV este o prezență activă pe rețelele de socializare și își împărtășește momentele speciale din viața sa cu fanii de pe Instagram și Facebook. De această dată, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost profund impresionat de un gest făcut de fiul său, Tiago, și de partenera sa, Gabriela Prisăcariu, pe care a dorit să îl împărtășească public.

Dani Oțil a publicat pe rețelele sale de socializare un videoclip în care apare alături de fiul său, Tiago. În acele imagini, prezentatorul de la Antena 1 îl întreabă pe micuț dacă mama lui, Gabriela Prisăcariu, gătește bine, iar răspunsul neașteptat al lui Tiago i-a impresionat pe ambii părinți: „NU”, a răspuns el din cap.

Când Gabriela Prisăcariu a observat răspunsul fiului ei, a început să râdă și să se amuze foarte tare. Ba mai mult, fiind o fire amuzantă, Dani l-a aprobat pe fiul lui, susținând că uneori are mare dreptate.

„Tiago, mama gătește bine? Tati, uneori ai atâta dreptate”, Dani Oțil fiului lui.

sursa: Instagram

Recent, Gabriela Prisăcariu a avut parte de o surpriză de proporții. Soțul modelului i-a făcut un cadou impresionant acesteia de ziua ei de naștere. Gabriela s-a bucurat nespus când i-a ajuns mașina mult dorită, iar cei doi au postat imagini pe rețelele de socializare cu noua achiziție.

Citește și:
Andreea Antonescu, declarații despre intervențiile estetice pe care vrea să și le facă după ce a născut a doua oară

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people