Dani Oțil, dezvăluiri despre plecarea temporară de la matinalul de la Antena 1: „Pentru prima oară în istorie…”

Dani Oțil a vorbit despre cum a luat decizia de a se retrage o scurtă perioadă de la matinalul de la Antena 1.

În urmă cu un an, Dani Oțil a acceptat provocarea de a fi prezentatorul show-ului „Power Couple” de la Antena 1, în care mai multe cupluri de vedete au participat cu dorința de a dovedi forța relațiilor lor în contextul unor teste extreme sau situații comice. Pentru acest nou proiect din viața lui, prezentatorul a trebuit să lipsească o perioadă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani.”

Show-ul „Power Couple” va reveni cu un nou sezon și îl va avea ca prezentator tot pe Dani Oțil. Așadar, și acum prezentatorul nu va fi o perioadă pe micile ecrane la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Răzvan Simion va face echipă cu Florin Ristei. Dani Oțil a vorbit acum ceva timp despre cum a luat decizia de a accepta proiectul „Power Couple.”

„Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza. Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani. Și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi de la Neatza”, a spus Dani Oțil, conform evz.ro

În cadrul unui interviu acordat acum ceva timp, Dani Oțil a oferit câteva detalii din culisele show-ului „Power Couple.”

„Nu este o bătălie a sexelor. Este un concurs între cupluri, dar cu siguranță doamnele care se vor uita de pe canapea la „Power Couple” vor ține cu fetele și vor zice de foarte multe ori: „ți-am zis eu”. Eu după câteva episoade m-am cam prins și am început să țin cu fetele. În primul rând că băieții aveau tendința ca la probe identice să renunțe sau să abandoneze. Deci după „Power Couple” țin puțin mai mult cu fetele”, a declarat Dani Oțil pentru EGO.ro

Dani Oțil și Răzvan Simion prezintă de 16 ani matinalul de la Antena 1. Pe lângă faptul că formează o echipă pe cinste pe micile ecrane, cei doi prezentatori au o relație de prietenie de peste 30 de ani. De-a lungul timpului, au trecut împreună prin multe obstacole și au reușit să le depășească împreună. Dani Oțil a povestit cum au reușit cei doi să învețe să gestioneze nemulțumirile.

„Da, avem și relație de prietenie. Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există, ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan, gândește-te că noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți. Dar ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu cearta nu ne ajută pe nicicare. Și atunci preferăm, decât să ne descărcăm printr-un război, preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe”, a declarat Dani Oțil pentru ciao.ro

Dani Oțil are un stil de viață activ și mulți se întreabă cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală. Ei bine, prezentatorul TV a recunoscut faptul că încă nu a ajuns la acel echilibru la care visează.

„Nu reușesc să mă împart. Dacă poate cineva să-mi spună cum să mă împart, plătesc pentru asta. Dar deocamdată nu sunt într-un echilibru corect. Hai să zicem că între muncă, muncă și viața personală mai reușesc. Dar mai rămân hobby-urile care la mine sunt multe și costisitoare și consider că nu ofer suficient timp hobby-urilor”, a adăugat Dani Oțil pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Șerban Copoț, confesiuni despre viața de familie. Cum păstrează un echilibru între relația de cuplu și carieră: „Este foarte greu'

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people