Dana Săvuică, declarații oneste despre divorț și actualul partener: „Dacă ai cel mai mic semn de întrebare…”

Dana Săvuică a vorbit cu sinceritate despre perioada divorțului și despre relația cu actualul ei partener.

Dana Săvuică, declarații oneste despre divorț și actualul partener: "Dacă ai cel mai mic semn de întrebare..."

În 2015, Dana Săvuică a divorțat de Răzvan Stanciu, după o relație care a durat 25 de ani și o căsnicie de 22 de ani. Alături de el, vedeta are o fiică, pe nume Julie. În prezent, ea trăiește o altă poveste de dragoste și se simte împlinită.

Acum ceva timp, în podcast-ul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Dana Săvuică a vorbit deschis despre prima ei căsnicie, dar și despre sentimentele care o făceau să se gândească la faptul că ar fi mai bine dacă s-ar despărți de soțul ei. 

„Sufletul meu și-a dat un refresh pentru că a avut o perioadă în care a suferit foarte tare. Am avut o perioadă în căsnicie în care nu mă mai regăseam, nu mai era comunicare, simțeam că drumurile s-au despărțit de ceva timp. La un moment dat mi-am dat seama că orice încercări aș face, orice soluții… Când vrei să tragi de un om sau când vrei să împingi căruța și simți că scârțâie și că ea nu merge oricât de mult ai vrea tu, e bine la un moment dat să accepți, să renunți, pentru că asta nu înseamnă un eșec. Nu trebuie să pleci de undeva, dintr-un loc, fie că e o căsnicie, o relație, un job, nu trebuie să pleci culpabilă. Să te învinovățești, nu! Dacă sufletul îți spune „sunt rănit”, dar mintea îți zice „ai o casă, ai o mașină, ai rate la bancă, ai copii de crescut, ai un soț, ai zis la bine și la greu.” Eu merg pe instinct și pe suflet.”

Dana Săvuică a mai spus și care sunt semnalele de alarmă peste care consideră că nu ar trebui să trecem peste în relații. 

„În ziua de astăzi, la tot ce se întâmplă în jurul nostru, ar fi bine să trăiești cu omul ăla o perioadă. Să-l vezi, să-i vezi micile chichițe, să-l vezi tu așa cum se trezește, de dimineață și până seara, cum se comportă cu tine. Și cu cei din jur, dar în special cu tine. Dacă ai cel mai mic semn de întrebare, o dată dacă te-a drăcuit, dacă te-a înjurat, măi, o dată, să fii sigură că el asta va face o viață întreagă. A doua greșeală pe care o fac femeile: se mărită pentru nuntă. Să fie și ele o dată în viața lor mirese. Să îmbrace rochia albă și să fie prințese pentru o zi. A doua zi ce ești? Slugă, sclavă, ce ești?”

Acum, Dana Săvuică formează un cuplu alături de Răzvan Enescu. Vedeta a preferat să păstreze această relație departe de ochii publicului și nu prea a făcut declarații despre faptul că și-a refăcut viața amoroasă. Dar, în același podcast, ea a vorbit despre relația lor, dezvăluind că se cunosc de foarte mulți ani și că între ei există și o prietenie foarte frumoasă. 

„În primul rând e o relație de prietenie foarte frumoasă că mă cunosc cu prietenul meu de peste 30 de ani. Am intrat amândoi la facultate și făceam meditații împreună, deci ne știm de la 18 ani. Și cumva viața lui și viața mea s-au unit și e o relație frumoasă pentru că e foarte echilibrată. Pasiunea aia nebună pe care o ai la tinerețe și fluturașii în stomac au fost, sunt și acum, dar flutură altfel, cu acea înțelepciune.”

Citește și:
Familia lui Matthew Perry, primele declarații despre moartea actorului: „Avem inima frântă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people