Dana Săvuică, confesiuni dureroase despre divorț la 9 ani de la separarea de Răzvan Stanciu: „Încă lucrez cu mine să uit și să iert…”

Invitată în cadrul unui podcast, Dana Săvuică a vorbit despre momentul dureros al divorțului.

În 2015, Dana Săvuică a divorțat de Răzvan Stanciu, după o relație care a durat 25 de ani și o căsnicie de 22 de ani. Alături de el, vedeta are o fiică, pe nume Julie. În prezent, ea trăiește o altă poveste de dragoste și se simte împlinită.

Invitată în cadrul unui podcast, Dana Săvuică a vorbit despre acest moment dureros al vieții sale și cum a schimbat-o trecerea printr-un divorț.

„Am început să mă relaxez de pe la vreo 45-46 de ani. Am 54 acum. În ultimii zece ani am simțit că trăiesc așa cum era menit să trăiesc. Mi-am recâștigat libertatea. Asta a fost divorțul pentru mine. Din momentul ăla am zis că trebuie să mă iubesc pe mine, să mă pun pe primul loc, nu într-un mod egoist. Ci astfel încât să poți să-ți trăiești viața așa cum e menită să fie trăită. Ok, și ce faci cu această libertate? În primul rând, sunt conștientă de ea. Mi-am dat seama că la 20-30 de ani alergam după lucruri materiale. Acum sunt mult mai conștientă de importanța acestei libertăți pe care am câștigat-o. A fost o lecție. Eu de aici încolo trăiesc”, a declarat Dana Săvuică în podcast-ul Super Oameni.

Ea a recunoscut că trecerea peste acest divorț nu a fost ușoară și nici procesul de vindecare.

„Încă lucrez cu mine să uit și să iert. Lasă-mă să fiu diplomată. E dificil. Mai am de lucru la iertat de ambele părți. Adevărul e undeva la mijloc. Fiecare dintre cei din cuplu au partea lor de vină. E bine, cei care ne privesc acum, să se ierte și pe ei și pe partener. Tocmai ca să poți să treci mai departe”, a mai adăugat ea.

Acum, Dana Săvuică formează un cuplu alături de Răzvan Enescu. Vedeta a preferat să păstreze această relație departe de ochii publicului și nu prea a făcut declarații despre faptul că și-a refăcut viața amoroasă. Dar, în același podcast, ea a vorbit despre relația lor, dezvăluind că se cunosc de foarte mulți ani și că între ei există și o prietenie foarte frumoasă.

„În momentul în care tu te împlinești cu dragoste și cu bucuria de a trăi cum vrei tu și cum îți dictează inima, sufletul și mintea, și nu societatea, poți și tu, la rândul tău, să oferi dragoste. Nu vreau să mă mai mărit. Sunt într-o relație de ani buni cu un bărbat care stă alături de mine, dar care respectă libertatea pe care mi-am câștigat-o. Este primul care-mi spune: ‘Pleacă (n.r.: în călătorii, pentru muncă), e momentul tău, e șansa ta. Du-te să te simți bine!’. E foarte important să găsești persoana care este realmente un partener de viață”, a mărturisit fosta prezentatoare TV.

Dana Săvuică, mărturisiri sincere despre operațiile ei estetice

Dana Săvuică nu a negat niciodată că, în tinerețe, a apelat la serviciile unui estetician pentru a obține o formă perfectă a nasului. În acea perioadă, ea era model și activa în domeniul televiziunii, iar această „imperfecțiune” a fost adusă în prim-plan de unul dintre realizatorii TV într-un mod brutal, transformând-o într-o victimă a bullying-ului. Această experiență a determinat-o să opteze pentru o intervenție estetică, o decizie pe care acum o regretă, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru Playtech Știri.

Vedeta a fost întotdeauna o femeie deschisă, care a vorbit fără rezerve despre procedurile și tratamentele la care a recurs de-a lungul timpului pentru a-și îmbunătăți starea de bine și aspectul. La vârsta de 24 de ani, Dana Săvuică și-a supus nasul unei intervenții estetice, pe care în prezent o regretă.

„Acum regret, dar mă rog, să zicem în perioada în care aveam o problemă cu forma nasului meu și mă obseda la fel ca orice fată care se uită în oglindă și se critică prea tare am ajuns să îmi fac operația la nas. Într-adevăr arată mai bine, dar cumva acum îmi dau seama că nu era cazul să fac operația aia, vezi Barbara Streisand, vezi vorba aceea atâtea femei care au avut o carieră de succes și care nu au avut nevoie să își schimbe alura pentru a reuși”, a declarat Dana Săvuică pentru Playtech Știri.

Citește și:
Nicole Cherry, dezvăluiri inedite despre al doilea copil: „Probabil că o să vină'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people