Dana Săvuică a plecat într-o vacanță exotică de sărbători. Ce destinație a ales vedeta

Dana Săvuică a ales o nouă destinație exotică unde să își petreacă sărbătorile.

Dana Săvuică a plecat într-o vacanță exotică de sărbători. Ce destinație a ales vedeta

Dana Săvuică se bucură de o nouă destinație exotică de vis. Vedeta TV este cunoscută pentru escapadele sale departe de casă, anul 2023 fiind plin de călătorii în străinătate. Astfel, fostul model a dezvăluit că încheie anul pe o plajă în Zanzibar, unde are parte de tot răsfățul.

Dana Săvuică a plecat într-o nouă vacanță

După experiențele din Mexic și Grecia, Dana Săvuică a sosit acum în Zanzibar, pregătindu-se pentru un Crăciun fabulos și plin de căldură, conform preferințelor ei. Vedeta a dezvăluit câteva imagini pe pagina sa de Instagram, unde a precizat că își dorea de ceva timp să ajungă în această zonă.

„Zanzibar era pe wish list-ul meu de mult și iată că mi s-a îndeplinit dorința de a petrece Crăciunul pe plaja cu nisip fin alb, înotând în apele turcoaz ale Oceanului Indian și relaxându-mă la all-inclusive. Abia aștept să descopăr insula care aparține de Tanzania, să preiau din vibe-ul localnicilor al căror motto în viață este „Hakuna matata” adică „Nicio problemă.” Salutul lor este „Jambo”, iar zâmbetul este tot timpul prezent, alături de ospitalitate. Acest spirit specific l-am întâlnit când am vizitat Kenya. Genial! În ceea ce privește gastronomia voi face o cură de pește, fructe de mare și fructe exotice, yummy! În sfârșit, o vacanță în doi!”, a povestit Dana Săvuică pe Instagram.

În ceea ce privește vacanțele sale, Dana Săvuică este mai tot timpul plecată, iar în timp a devenit o expertă în bagaje. Vedeta a dezvăluit câte valize își ia când pleacă undeva departe, dar și cum își organizează toată garderoba.

„Am mai multe valize! Una mai mare, de 20-25 de kilograme, pentru călătoriile cu destinații mai  îndepărtate și unele mai micuțe pentru city break-uri și practic asta e. Înainte să  plec undeva îmi fac ținutele pentru fiecare destinație și cum a fost cazul acum, m-am întors din Mexic, am stat doar o zi acasă, iar apoi am plecat în Grecia, practic valizele erau deja făcute. Am reușit să îmi organizez toată garderoba, dar deja îmi pregătesc o altă valiză pentru o destinație care să capteze fix starea de Crăciun… Nu știu ce o să-mi aducă ziua de mâine!”, mărturisea Dana Săvuică, la sfârșitul lunii noiembrie pentru Click.ro.

Ce planuri are vedeta

Dorința și bucuria de a călători cresc tot mai mult, iar Dana Săvuică se bucură din plin de viața de călător. În ceea ce privește cadourile de Crăciun, vedeta a recunoscut că îi place să se lase surprinsă.

„Copilul din mine întotdeauna își va dori cadouri! Acum îl las să mă surprindă, pentru că orice cadou este binevenit! Mi-aș dori foarte mult să călătoresc din ce în ce mai mult. Am muncit foarte mult în toți anii aceștia pentru a activa această latură a mea! Oamenii mă privesc, mă urmăresc, își iau notițe, bifează destinațiile în care călătoresc”, a spus Dana Săvuică pentru Click!

Citește și:
Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul și infidelitatea soțului său: „M-am simțit atât de trădată'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people