Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au împlinit 11 ani de la cununia civilă. Mesajul emoționant transmis de actriță

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au împlinit 11 ani de la cununia civilă, iar cu prilejul acestei ocazii actrița a transmis un mesaj emoționant.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au împlinit 11 ani de la cununia civilă. Mesajul emoționant transmis de actriță

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, Vlad și Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 11 ani de la cununia civilă. Actrița a marcat acest moment cu un mesaj special pe care l-a transmis pe contul ei personal de Instagram.

„Azi împlinim 11 ani de la cununia civilă, adică de când am spus amândoi DA, emoționați, fericiți, zâmbind cu gura până la urechi. Tot la fel ne-a suprins și Vlad în aceste fotografii, la atâția ani distanță de acel moment. Nici că mi-aș fi putut imagina câte aventuri frumoase vom fi trăit împreună în primii 11 ani. Și ce copii minunați ne vor privi cu ochi iubitori în fiecare zi. La mulți ani, Radu! La mulți mulți mulți ani înainte!”, a transmis Dana Rogoz pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz l-a cunoscut pe soțul ei pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii acestuia. Pe lângă relația lor de cuplu, cei doi colaborează și pe plan profesional. Actrița a jucat rolul principal în filmul „Mo”, alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu, peliculă care a fost regizată de Radu Dragomir și care a avut ca sursă de inspirație un caz mediatizat din presă, despre un profesor universitar care și-a agresat sexual o studentă.

Acum ceva timp, Dana Rogoz a vorbit despre începutul relației cu partenerul ei de viață. Actrița a dezvăluit ce impresie și-a făcut despre Radu Dragomir după ce l-a întâlnit pentru prima dată. 

„Prima întâlnire s-a întâmplat cu mult înainte de acești 18 ani, pe care îi avem ca relație. S-a întâmplat într-un cadru profesional, eu dădeam un casting pentru rolul Mimi, asta a fost prima întâlnire. Nu a fost numai cu Radu, a fost și cu Răzvan Săvescu, și a fost unul dintre castingurile la care m-am simțit probabil cel mai bine din toată viața mea. Prima impresie a fost că este un regizor bun, doar așa priveam lucrurile. Noi lucram în continuare, nu ne-am reîntâlnit. La un moment dat, după vreo trei ani de zile, ne-am dat seama că suntem potriviți unul pentru celălalt”, a mărturisit Dana Rogoz pentru Playtech Știri.

Foarte mulți se întreabă care sunt secretele din spatele relației lor de lungă durată. Dana Rogoz a precizat faptul că în cazul lor comunicarea, încrederea și sprijinul reciproc sunt importante.

„Nu am acest secret al relației, știu ce funcționează la noi, știu că noi comunicăm foarte bine, că ne sprijinim foarte mult unul pe celălalt, că avem încredere unul în celălalt, în punctele esențiale semănăm foarte tare, în sensul că avem aceleași pasiuni în primul rând și că vedem lucrurile la fel. Ne plac aceleași lucruri și, în timp, evident că am evoluat amândoi așa unul lângă celălalt și unul în acord cu celălalt. Acum suntem în formulă completă, e formula perfectă”, a completat Dana Rogoz pentru sursa menționată. 

Citește și:
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre problemele din relația cu iubitul ei, Alexandru Mureșan: „A înțeles chestia asta destul de târziu…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people