Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 12 ani de căsnicie: „Îmi aduc aminte agitația, râsetele”

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au sărbătorit aniversarea de 12 ani de căsnicie.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Dana Rogoz și soțul ei sărbătoresc 12 ani de căsnicie

Cu ocazia aniversării de 12 ani de la cununie, actrița a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii emoționante prin care să sărbătorească evenimentul important din viața lor de cuplu.

„Azi am împlinit 12 ani de când am spus amandoi ‘DA’, emoționați și extrem de fericiți. Mă uit la aceste fotografii și îmi sunt atât de dragi, că nu vă pot explica! Îmi aduc aminte agitația, râsetele, veselia infinită a nașei, piciorul lovit al nașului, bucuria fraților noștri, mândria părinților, dragostea prietenilor apropiați. De neuitat!”, a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Instagram.

Actrița a declarat că, deși nu a reușit să celebreze alături de soțul ei cei 12 ani de căsnicie, plănuiește să sărbătorească pe 14 iulie, data aniversării căsătoriei lor religioase.

„Sincer, n-am apucat să ne sărbătorim azi, dar ne-am propus să o facem pe 14 iulie, căci atunci a fost cununia religioasă. Trec anii foarte repede, dar trec împreună”, a precizat Dana Rogoz.

Cei doi formează un cuplu de 20 de ani

Dana Rogoz le-a povestit fanilor cum au sărbătorit ea și soțul ei, Radu Dragomir, cei 20 de ani de relație împliniți în luna mai. Cei doi au ales să meargă la film, alături de cei doi copii ai lor, Vlad și Lia. Actrița a transmis un mesaj emoționant, în care a menționat câteva dintre realizările făcute împreună cu partenerul ei.

„În caz că vă întrebați ce e cu lumânările acelea, aflați că azi Radu și cu mine am împlinit 20 de ani de relație!
După acești 20 de ani avem 2 copii minunați, o casă de la 1900 pe care am renovat-o cu greu, o alta în Viscri pe care am salvat-o de la prăbușire, avem o ‘căsuță pe roți’ cu care am campat în cele mai inedite locuri, avem filmele la care am lucrat împreună și la care ținem enorm, avem zeci de călătorii în toată lumea asta, dar și multe alte visuri împreună. Și nu mai vorbesc câte amintiri superbe! La mulți ani nouă!

P.S. Am sărbătorit cu o ieșire la film în 4, iar apoi ne-am chinuit să infigem cele 2 lumânări într-o înghețată, în oraș. Noroc că oamenii sunt săritori în astfel de situații și ne-au ajutat cu aceste fotografii drăguțe, real impresionați de așa o aniversare.”

Dana Rogoz l-a cunoscut pe soțul ei pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii acestuia. Pe lângă relația lor de cuplu, cei doi colaborează și pe plan profesional. Actrița a jucat rolul principal în filmul „Mo”, alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu, peliculă care a fost regizată de Radu Dragomir și care a avut ca sursă de inspirație un caz mediatizat din presă, despre un profesor universitar care și-a agresat sexual o studentă.

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people