Dana Rogoz, planuri mărețe în plan profesional. La ce proiecte lucrează actrița: „Mă împlinește”

Dana Rogoz este entuziasmată de proiectele profesionale la care lucrează în prezent.

În 2023, Dana Rogoz și-a făcut debutul în calitate de regizoare și scenaristă cu scurtmetrajul „La distanță”, în care protagonistele sunt interpretate de actrițele Mădălina Craiu și Andreea Vasile. Filmul ei a fost selectat în cadrul mai multor festivaluri importante de film, atât din România, cât și din străinătate, dar a obținut și o serie de premii.

Dana Rogoz are parte în carieră de sprijinul soțului ei, Radu Dragomir, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, acesta fiind unul dintre regizorii serialului. Pe lângă relația lor de cuplu, cei doi colaborează și pe plan profesional. Actrița a jucat rolul principal în filmul „Mo”, alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu, peliculă care a fost regizată de Radu Dragomir și care a avut ca sursă de inspirație un caz mediatizat din presă, despre un profesor universitar care și-a agresat sexual o studentă. De asemenea, Radu Dragomir a fost cel care a încurajat-o și sprijinit-o pe Dana Rogoz să facă pasul și către regie.

Dana Rogoz este foarte mândră de scurtmetrajul scris și regizat de ea, care a primit deja o mulțime de recunoașteri din partea industriei cinematografice. După acest debut care i-a adus foarte satisfacții, atât personale, cât și profesionale, actrița a dezvăluit că lucrează deja la scrierea unui alt scurtmetraj. Vedeta a mai spus că va face din nou echipă în plan artistic alături de soțul ei, regizorul Radu Dragomir. Pe lângă toate acestea, actrița își așteaptă publicul la spectacolele de teatru în care joacă. 

„Scurtmetrajul pe care l-am scris și regizat, „REMOTE” („La distanță”), a circulat mult și încă mai circulă pe la festivaluri naționale și internaționale. Și eu alături de el, desigur, prezentându-l publicului și savurând q&a – uri foarte lungi, în multe țări în care a fost deja proiectat. Altfel, joc în continuare mult în teatru. „Proof”, „Masacrul”, „Leonce și Lena”, „Domnișoara Iulia”, „Doamna noastră de pe strada 121” sunt spectacole din repertoriul Teatrului Unteatru în care spectatorii mă pot vedea, sau în „30+', spectacol pe care îl jucăm la Teatrul Metropolis și cu care vara aceasta am jucat și vom mai juca în cadrul mai multor festivaluri. De curând, am început să scriu un al doilea scenariu de scurtmetraj, iar asta îmi dă multă treabă, care mă împlinește. Și tot anul acesta sper să încep filmările împreună cu Radu pentru un nou lungmetraj”, a declarat Dana Rogoz într-un interviu pentru tvmania.ro

Dana Rogoz apare în serialul Groapa de la PRO TV și a dezvăluit că nu intenționează să se implice într-un alt format de televiziune. 

„Nu am niciun plan în acest sens, în acest moment. Apar deja la PRO TV, în calitate de actriță, într-un serial a cărui distribuție mă onorează. Acesta e „formatul TV” care cred că mi se potrivește cel mai bine, în acest moment al vieții”, a mai spus Dana Rogoz pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Ana Bodea și Valentin Butnaru, parteneri de cuplu, dar și în afaceri. Ce proiect ambițios au demarat cei doi: „De-abia aștept…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people