Dana Rogoz, mărturisiri sincere despre schimbările din viața ei. Ce temeri are actrița: „Perioade în care se face liniște”

Dana Rogoz a vorbit deschis despre ultimele schimbări din viața ei.

Dana Rogoz, mărturisiri sincere despre schimbările din viața ei. Ce temeri are actrița: "Perioade în care se face liniște"

Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite și respectate personalități din România, iar recunoașterea ei a început încă din copilărie, când a debutat pe micile ecrane. De atunci și până în prezent, talentata actriță a construit o carieră de succes în lumea filmului și teatrului, pășind pe scenele marilor teatre și participând la numeroase producții din țară și din străinătate.

Carisma, talentul și autenticitatea pe care le-a evidențiat întotdeauna au atras un număr considerabil de fani care o susțin în fiecare etapă a vieții sale. În prezent, Dana Rogoz poate să se declare o femeie împlinită în toate aspectele, datorită unei cariere profesionale remarcabile și unei familii fericite. Cu toate acestea, recent, actrița a mărturisit că trăiește niște emoții neobișnuite, întrucât au avut loc anumite schimbări în viața sa.

Dana Rogoz, despre schimbările din viața ei

Dana Rogoz este implicată în numeroase proiecte și e dedicată carierei sale în fiecare zi. Pentru a demonstra acest lucru, artista a dezvăluit recent că a încheiat filmările pentru un nou lungmetraj în care va juca, fapt care îi stârnește unele sentimente inedite. Pe de o parte, se bucură de perspectiva unui scurt timp liber, în care să se odihnească și să-și refacă energia. Pe de altă parte, o preocupă această „perioadă liniștită” care se prefigurează, deoarece este conștientă că această carieră de actriță aduce de obicei cu sine un program încărcat și o muncă susținută.

„Trebuie să îmi notez în calendar că azi a fost ultima mea zi de filmare pentru lungmetrajul „Interior zero” în regia lui Eugen Jebeleanu. Tare frumos a fost. Mulțumesc, echipă! Și recunosc că azi, în drum spre casă, mi s-a făcut puțin teamă de liniștea care vine după încheierea oricărui proiect. Deși știu că e normal să fie așa, cu perioade în care vin toate deodată (cum a fost în ultima vreme la mine, cu serialul, cu lungmetrajul acesta, cu toate festivalurile la care a fost scurtmetrajul selecționat), urmate de perioade în care se face liniște. Profesiile voastre sunt tot așa, un rollercoaster, care te poartă când pe sus, când pe jos, când mai repede, când… cu capul în jos?”, a transmis Dana Rogoz pe Instagram.

Recent, Dana Rogoz a împlinit vârsta de 38 de ani, iar de ziua ei de naștere a plecat cu soțul ei, Radu Dragomir, în Tirana pentru un festival de film. Scurtmetrajul „La Distanță”, scris și regizat de actriță, a fost selectat în cadrul competiției, iar ocazia nu putea fi mai specială de atât.

„Astăzi împlinesc 38 de ani. Mama m-a născut la 10:30 seara. Vă zic repede ascendentul: Gemeni, ca să nu mai calculați. Împlinesc 38 de ani, mă simt ca la 28 de ani, sincer. Nu știu ce se întâmplă cu trecerea anilor de la un anumit număr încolo. Eu mă simt la altă vârstă, dar e o aniversare foarte frumoasă pentru că în acest moment sunt cu Radu în aeroport căci plecăm spre Tirana, unde scurtmetrajul „La Distanță”, scris și regizat de mine, produs de domnul producător Radu Dragomir este selectat acolo în competiție, la Tirana International Film Festival și chiar e frumoasă ocazia asta de călătorie și că se potrivește și cu ziua mea. Chiar e o satisfacție, un moment de bucurie. Deci, asta fac de ziua mea.”, a transmis Dana Rogoz din aeroport.

Citește și:
Victoria Beckham, mărturisiri sincere despre acuzațiile de infidelitate aduse lui David Beckham: „A fost cea mai grea perioadă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people