Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece”

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, care se bucură de o carieră înfloritoare și de o familie care o susține în tot ce face

Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: "E firesc ca unii oameni să judece"

Dana Rogoz, în vârstă de 37 de ani, și Radu Dragomir, în vărstă de 56 de ani, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton și sunt împreună de 18 ani. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii superbi, Vlad și Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Dana Rogoz l-a cunoscut pe soțul ei atunci când ea avea 16 ani, pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc', Radu Dragomir fiind unul dintre regizorii acestuia. Pe lângă relația lor de cuplu, cei doi colaborează și pe plan profesional. Actrița a jucat rolul principal în filmul „Mo', alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu, peliculă care a fost regizată de Radu Dragomir și care a avut ca sursă de inspirație un caz mediatizat din presă, despre un profesor universitar care și-a agresat sexual o studentă.

Actrița a vorbit deschis într-un interviu acordat recent despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei și prejudecățile celor din jur cu privire la acest aspect al relației ei.

„Nu m-am „luptat” niciodată cu prejudecățile celor din jur. E firesc ca unii oameni să judece, din exterior, și să își „traducă” această relație în funcție de experiența lor de viață. Dar noi am fost atât de siguri pe ce simțeam, încă de la început, încât comentariile negative nu aveau cum să ne atingă. Plus că veneau din partea unor oameni care, de fapt, nu ne cunoșteau deloc. Cei care ne erau apropiați au știut de la bun început că ceea ce am găsit noi e ceva rar”, a declarat Dana Rogoz în interviul acordat publicației VIVA!.

În ceea ce privește colaborarea lor pe plan profesional, Dana Rogoz a mărturisit că succesul stă în respectul reciproc pe care îl au unul față de celălalt.

„Lucrurile funcționează pentru că ne respectăm și admirăm foarte tare unul pe celălalt din punct de vedere profesional. Când am filmat împreună pentru lungmetrajul „MO”, am avut încredere unul în celălalt și am putut să construim împreună fără nicio fisură de îndoială. Și chiar și atunci când vedem lucrurile diferit, tocmai pentru că știm că în esență ne dorim același lucru și urmărim același demers, găsim o cale prin care, tocmai pe baza acestor diferențe, să ajungem să construim ceva cu mai multă adâncime”, a subliniat ea pentru sursa citată.

Actrița a mai precizat că momentele petrecute în doi au o foarte mare importanță pentru ei.

„Ne-am creat un obicei ca, imediat după ce lăsăm copiii la școală și grădiniță, să ne bem cafeaua împreună. Ăla e timpul nostru, când ne vorbim și ne conectăm. Serile, dacă mai avem forță, mai băgăm un film sau un episod de serial, acasă. Iar uneori, rugăm pe cineva să ne ajute, ca să putem merge la cinema ori la teatru. Cam astea sunt „nebuniile” noastre. Iar faptul că se mai întâmplă uneori ca dimineața, după ce eu am avut în seara de dinainte spectacol, el să îi ducă pe Vlad și Lia la școală și grădiniță, pregătindu-le micul dejun, hainele, bagajele, tot, doar pentru a mă mai lăsa pe mine să dorm un pic și să mă odihnesc, mi se pare un gest foarte romantic”, a mai spus ea.

Citește și:
Celine Dion a împlinit 55 de ani. Mesajul artistei, după ce a anunțat că se confruntă cu o boală neurologică incurabilă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people