Dana Rogoz, imagini inedite din vacanța de familie. Ce destinație exotică a ales actrița

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au plecat într-o vacanță inedită alături de copii în Asia.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt pasionați de călătoriile în locuri exotice. De această dată, au ales să exploreze două destinații din Asia: Hong Kong și Bali. Pe rețelele de socializare, actrița a împărtășit detalii despre călătoria lor și despre un obicei special pe care îl au atunci când vizitează o țară nouă.

Dana Rogoz și Radu Dragomir, vacanță inedită în Asia

La câteva zile după ce au sărbătorit 12 ani de căsnicie și Nunta de Mătase, Dana Rogoz și Radu Dragomir au plecat într-o vacanță în Asia împreună cu copiii lor, pentru a explora culturi noi. Hong Kong-ul îi impresionează pe turiști cu zgârie-norii săi spectaculoși, în timp ce Bali este o destinație populară printre vedetele din România, apreciată pentru frumusețea sa. Dana Rogoz și Radu Dragomir au planificat o vacanță în două locuri uimitoare.

„Vacanța noastră a început în această seara! Tocmai am aterizat la Istanbul. Următorul zbor este spre Hong Kong. Planul era să călătorim pe timp de noapte, iar copiii să doarmă buștean. Iar mâine, pe timpul zilei, să putem ieși din aeroport și să vizităm centrul orașului. Tot în Hong Kong ne-am dat întâlnire si cu Barbu, care a plecat înaintea noastra în Asia. Iar apoi să zburăm din nou peste noapte către Bali. V-am zăpăcit deja? 🙂

Pe scurt, planul era unul curajos de la bun început: plecare pe 16 iulie seara, ajunși la destinație pe 18 iulie dimineața, cu doi copii de gât. Doar că tocmai ne-au anunțat că zborul spre Hong Kong are deja o întârziere de 3 ore jumate. Deci, într-un caz fericit, decolam la 5 jumate dimineața. Buuuun, planul se schimbă..

Partea bună e că Lia doarme deja în căruț (ce noroc avem ca încă mai acceptă căruțul în vacante). Vlad, în schimb, are o energie debordantă și vorbește într-una. Rezistăm 🙂 și sperăm să ne mai rămână suficient timp pentru a ieși din aeroport în Hong Kong”, a povestit Dana Rogoz pe Instagram.

Actrița le-a spus apoi fanilor pe rețelele de socializare că au sosit în Hong Kong, unde încă de dimineață vremea este foarte bună. Pentru a se bucura de mai multă libertate de mișcare, ei au ales să închirieze o mașină, evitând astfel dependența de transportul public. Un obicei personal al actriței este să pășească în aeroport prima dată cu piciorul drept.

„Am ajuns și ce aeroport frumos. Temperatura e perfectă, sunt 24 de grade la ora asta. E și foarte de dimineață la ora asta. Am închiriat o mașină, fără șofer fiindcă ne place să fim mai independenți și urmează să mergem la cazare. Noi mereu când venim într-o țară nouă, pășim cu dreptul în aeroport”, a spus Dana Rogoz la InstaStory.

Cu ocazia aniversării de 12 ani de la cununie, actrița a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii emoționante prin care să sărbătorească evenimentul important din viața lor de cuplu.

„Azi am împlinit 12 ani de când am spus amandoi ‘DA, emoționați și extrem de fericiți. Mă uit la aceste fotografii și îmi sunt atât de dragi, că nu vă pot explica! Îmi aduc aminte agitația, râsetele, veselia infinită a nașei, piciorul lovit al nașului, bucuria fraților noștri, mândria părinților, dragostea prietenilor apropiați. De neuitat!”, a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Instagram.

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people