Dana Rogoz face parte din distribuția serialului „Groapa”: „Cu foarte mare bucurie”

Dana Rogoz a oferit primele detalii despre noul ei rol în serialul "Groapa", de la PRO TV.

Dana Rogoz face parte din distribuția serialului "Groapa": „Cu foarte mare bucurie”

PRO TV încântă din nou iubitorii de ficțiune din România, anunțând achiziționarea și debutul filmărilor pentru un nou serial. Acesta promite o reprezentare dură și realistă a vieții din lumea mafiotă, explorând relațiile familiale, dificultățile și poveștile de dragoste într-un mod captivant, care va asigura că telespectatorii vor savura fiecare moment. Ba mai mult, din distribuția serialului face parte și Dana Rogoz, care și-a anunțat fanii că o vor putea urmări în acest proiect.

Dana Rogoz, în distribuția unui nou serial

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe din showbiz-ul autohton, care se bucură de atenția a sute de mii de internauți. Vedeta este foarte activă în mediul online și s-a bucurat nespus să își anunțe comunitatea de fani că va face parte din distribuția celui mai nou serial de la PRO TV, „Groapa”. Actrița a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram, unde a oferit mai multe detalii despre emoțiile prin care trece și noul proiect.

„În sfârșit pot să vă anunț, cu foarte mare bucurie, că fac parte din distribuția serialului „Groapa”, pe care îl veți putea urmări în curând pe PRO TV 🎬🥳 Simt că încep un capitol nou în viața mea, alături de niște colegi actori absolut minunați”, este mesajul transmis de Dana Rogoz pe Instagram.

„Groapa” reprezintă o adaptare cu un scenariu remarcabil. Publicul român va avea șansa să exploreze cum dragostea și obligațiile, posibilitatea de a-ți schimba destinul și legăturile autentice dintr-o familie pot transforma totul într-un univers unde nu există timp pentru reguli și prietenii.

Astfel, personajul principal masculin este interpretat de Daniel Nuță, în timp ce rolul feminin principal este jucat de Teona Stavarachi, o actriță la început de carieră. Alături de ei joacă Tudor Istodor, Iulian Postelnicu, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru, Emilian Oprea. Cântărețul Andrei Bănuță reprezintă o apariție inedită în distribuție, acesta fiind debutul său într-un serial de televiziune, după cum informează protv.ro.

Dana Rogoz este un nume cunoscut în lumea artistică de când era copil. Actrița și-a început cariera la vârsta de 3 ani, în cadrul grupului Minisong, unde a ajuns cunoscută în rolul Abramburica din serialul TV „Abracadabra”. Unul dintre proiectele sale cele mai remarcabile și în continuare amintite de admiratori este serialul românesc „La bloc”, difuzat de PRO TV între anii 2002 și 2007.

În cinematografie, Dana Rogoz a avut un rol principal în filmul „Mo”, unde a jucat alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu. Pelicula a fost regizată de soțul actriței, Radu Dragomir, și s-a bazat pe un caz real care a captat atenția presei, despre un profesor universitar care a hărțuit sexual o studentă.

Actrița, pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes

Dana Rogoz a pășit pe celebrul covor roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2023, cu ocazia premierei filmului „Firebrand”, regizat de Karim Aïnouz și în care apar actori celebri, precum Jude Law. Festivalul de la Cannes, fiind unul dintre cele mai prestigioase și mai vechi festivaluri cinematografice din lume, adună anual nume sonore din industria filmului. La vârsta de 37 de ani, actrița a participat la eveniment în calitate de ambasadoare a unui cunoscut brand și s-a bucurat de experiența unică pe care a trăit-o. Dana Rogoz a ales să împărtășească cu admiratorii săi de pe rețelele de socializare momentele de neuitat petrecute la festival.

„O imensă bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului Firebrand, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Citește și:
Anastasia Soare, petrecere fastuoasă pentru mama ei. Cum au apărut vedetele la eveniment

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people