Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre rolul de mamă și viața de familie: „El cedează mai ușor și ei știu asta”

Dana Rogoz a vorbit deschis despre viața de familie și cum își împarte responsabilitățile cu soțul ei.

Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre rolul de mamă și viața de familie: "El cedează mai ușor și ei știu asta"

Dana Rogoz a împărtășit modalitățile ei prin care obține cu succes un echilibru între carieră și viața de familie. Într-un interviu acordat pentru Spynews.ro, actrița a discutat despre cei doi copii, Vlad și Lia, soțul ei, Radu Dragomir, și a spus care sunt regulile clare pe care le aplică în creșterea lor. Ea a dezvăluit cine este părintele mai permisiv dintre ea și partenerul ei. 

Dana Rogoz, declarații inedite despre rolul de părinte

Acum zece ani, Dana Rogoz a experimentat bucuria maternității pentru prima dată, dând naștere unui băiețel. Apoi, în 2020, familia ei s-a mărit din nou, de data aceasta cu venirea pe lume a unei fetițe. Dana Rogoz se bucură din plin de rolul de mamă, iar familia lor este plină de fericire și armonie.

„De cele mai multe ori mă ajută Radu, facem așa cu rândul. În seara asta suntem amândoi la această premieră și avem ajutoare, apelăm la ajutoare, nu avem ce să facem. Depinde de cât de lungă e perioada, mai vine cineva și din partea familiei, o mătușă, un unchi, acum copiii sunt cu fratele meu. E mult spus o bonă, dar avem și o doamnă care vine din când în când și ne ajută. E o schemă întreagă”, a spus Dana Rogoz pentru Spynews.ro.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că ea și soțul ei își împart egal responsabilitățile în creșterea copiilor. Atunci când unul dintre ei este ocupat, celălalt preia în totalitate sarcinile, și invers.

„Eu seara joc, iar el preia copiii de la școală, de la grădiniță și stă cu ei seara până vin sau dacă el are de lucru eu îmi aloc mai mult timp pentru copiii. Ei sunt prioritatea și facem așa încât fel încât pentru ei să ne împărțim”, a mai zis actrița.

În familia Danei Rogoz, tatăl este cel mai permisiv în relația cu copiii. Actrița a dezvăluit că ea joacă rolul „polițistului rău”, în timp ce soțul ei, Radu, este cel care este mai relaxat atunci când vine vorba de copii. Totuși, Dana Rogoz menționează că partenerul ei stabilește și el reguli, dar este mai dispus să cedeze la solicitările copiilor mai repede decât ea.

„Eu sunt polițistul rău, iar Radu e cel mai permisiv. De fapt și Radu are reguli și impune niște limite, doar că eu mă țin mai mult de ele, el cedează mai ușor și ei știu asta.”

Când vine vorba de educația copiilor săi, Dana Rogoz observă că lucrurile sunt diferite față de cum erau când ea era copil, dar subliniază că aceasta este o temă amplă și complexă. Actrița afirmă că se bazează pe instinctul matern și înțelege cu claritate nevoile copiilor săi, deoarece îi ascultă și ține cont de ceea ce își doresc ei să facă.

„E foarte lungă discuția și foarte complicată. Cred că există un bun simț care mă ghidează, un instinct de mamă și de părinte și care mă ghidează care îmi spune care sunt limitele sănătoase sau nevoile copiilor mei, cred că e foarte important să-i asculți și să vezi de ce au nevoie și există niște parametrii pe care fiecare familie și stabilește”, a completat actrița pentru sursa citată.

Citește și:
Primele imagini cu Sore și noul ei partener. Cei doi sunt în vacanță în Italia

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people