Dana Rogoz dezvăluie detalii despre garderoba ei și ce face cu hainele pe care nu le mai poartă: „Încă mai am multe din liceu”

Dana Rogoz a dezvăluit detalii inedite despre garderoba ei și ce face cu hainele pe care nu le mai poartă.

Dana Rogoz, care are acum 38 de ani și este mamă a doi copii, a reușit să-și mențină de-a lungul anilor aceeași siluetă de invidiat. Recent, actrița a dezvăluit pentru Unica.ro ce face cu hainele pe care nu le mai folosește și cum s-a schimbat garderoba ei de-a lungul timpului.

Ce face Dana Rogoz cu hainele pe care nu le mai poartă

Dana Rogoz face parte dintre puținele persoane care și-au păstrat formele din adolescență, chiar și după ce a devenit mamă pentru doi copii. Astfel, în dulapul ei se regăsesc și piese vestimentare din perioada liceului. Cu toate acestea, actrița a dezvăluit ce face cu hainele pe care nu le mai poartă.

„Lia are oricum o garderobă impresionantă pentru vârsta ei. Hainele pe care nu le mai port le dau mai departe. De fapt, uite, și Lia primește foarte multe haine de la alte mame și merg mai departe către alte mame de fetițe. E acest schimb continuu. Cu hainele mele se întâmplă tot la fel. Le dau mai departe și primesc foarte multe de la brandurile cu care colaborez și dau mai departe către prietene, colege, către asociații care ar avea nevoie de haine, merg mai departe”, a povestit actrița Dana Rogoz pentru Unica.

Dana Rogoz mărturisește că are în dressing câteva articole vestimentare pe care le păstrează de foarte mult timp și de care nu se va despărți niciodată. Printre acestea se numără hainele primite de la persoane speciale, care îi aduc mereu aminte de acele momente și de oamenii dragi care i le-au oferit.

„Încă mai am multe haine din liceu sau anumite ținute care au o amintire emoțională foarte puternică asociată lor și evident că pe acelea le țin acolo în dressing și le port în anumite ocazii. Sunt haine care au devenit, la un moment dat, haine de personaj, de scenă și iarăși îmi aduc aminte de un anumit rol și pe acelea sigur nu le voi da niciodată”, a spus Dana Rogoz.

„E și un noroc, și un dezavantaj (n.r. – că are aceeași siluetă) pentru că ajungi să ai foarte multe haine la un moment dat. Inclusiv în categoria celor pe care le-ai purtat în anumite ocazii speciale și care îți trezesc o amintire anume sau pe care le ai de la cineva drag ție și la care nu vrei să renunți și atunci alea devin foarte multe”, a adăugat ea.

Actrița a lucrat la un scurtmetraj

În 2023, Dana Rogoz și-a făcut debutul în calitate de regizoare și scenaristă cu scurtmetrajul „La distanță”, în care protagonistele sunt interpretate de actrițele Mădălina Craiu și Andreea Vasile. Filmul ei a fost selectat în cadrul mai multor festivaluri importante de film, atât din România, cât și din străinătate, dar a obținut și o serie de premii.

Dana Rogoz este foarte mândră de scurtmetrajul scris și regizat de ea, care a primit deja o mulțime de recunoașteri din partea industriei cinematografice. După acest debut care i-a adus foarte satisfacții, atât personale, cât și profesionale, actrița a dezvăluit că lucrează deja la scrierea unui alt scurtmetraj. Vedeta a mai spus că va face din nou echipă în plan artistic alături de soțul ei, regizorul Radu Dragomir. Pe lângă toate acestea, actrița își așteaptă publicul la spectacolele de teatru în care joacă.

„Scurtmetrajul pe care l-am scris și regizat, ‘REMOTE’ (‘La distanță’), a circulat mult și încă mai circulă pe la festivaluri naționale și internaționale. Și eu alături de el, desigur, prezentându-l publicului și savurând q&a – uri foarte lungi, în multe țări în care a fost deja proiectat. Altfel, joc în continuare mult în teatru. „Proof”, „Masacrul”, „Leonce și Lena”, „Domnișoara Iulia”, „Doamna noastră de pe strada 121” sunt spectacole din repertoriul Teatrului Unteatru în care spectatorii mă pot vedea, sau în „30+”, spectacol pe care îl jucăm la Teatrul Metropolis și cu care vara aceasta am jucat și vom mai juca în cadrul mai multor festivaluri. De curând, am început să scriu un al doilea scenariu de scurtmetraj, iar asta îmi dă multă treabă, care mă împlinește. Și tot anul acesta sper să încep filmările împreună cu Radu pentru un nou lungmetraj”, a declarat Dana Rogoz într-un interviu pentru tvmania.ro

Citește și:
Ana Bodea și Valentin Butnaru, parteneri de cuplu, dar și în afaceri. Ce proiect ambițios au demarat cei doi: „De-abia aștept…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people