Dana Rogoz a împlinit 39 de ani. Ce decizie a luat actrița de ziua ei de naștere: „M-am simțit și mai iubită”

Dana Rogoz își sărbătorește ziua de naștere.

Dana Rogoz este în lumina reflectoarelor de foarte multă vreme. Atunci când avea 3 ani, actrița a debutat în grupul Minisong, devenind celebră drept Abramburica, personaj din serialul TV Abracadabra.

Unul dintre cele mai cunoscute proiecte din care a făcut parte și de care fanii își aduc aminte și astăzi este serialul românesc „La bloc”, care a fost difuzat de PRO TV din 2002 și până în 2007. Actrița a jucat rolul principal în filmul „Mo”, alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu, peliculă care a fost regizată de soțul vedetei, Radu Dragomir, și care a avut ca sursă de inspirație un caz mediatizat din presă, despre un profesor universitar care și-a agresat sexual o studentă.

Dana Rogoz a împlinit 39 de ani

Pe 26 septembrie, Dana Rogoz a împlinit 39 de ani și a împărtășit cu publicul un mesaj emoționant. Actrița și-a început ziua încă de dimineață, citind urări speciale de la cei apropiați. De asemenea, vedeta a dezvăluit ce decizie a luat cu această ocazie.

„39 de ani

M-am trezit la 5 dimineața și nu am mai putut să adorm. Ca un copil, care e mult prea agitat de ziua lui de naștere. M-am apucat să citesc mesajele primite după 12 noaptea și m-am simțit iubită. Apoi a sunat ceasul și mi-a sărit brusc în pat toată familia mea, care îmi făcea cele mai frumoase urări. Și m-am simțit și mai iubită. Tot azi, de ziua mea, vine și fratele meu în țară, care a lucrat în ultimele luni în Olanda. Să fim cu toții împreună e cel mai frumos cadou pe care îl pot primi.

De la voi îmi mai doresc, dacă se poate, 2 lucruri:

Să ne întâlnim la teatru. De multe ori am sentimentul că m-ați putea cunoaște mai bine și am putea crea o legătură mult mai profundă așa, decât prin intermediul social media. Ca idee, joc și în seara aceasta, chiar de ziua mea, spectacolul ‘Masacrul’ și vă aștept cu mare bucurie.

Anul acesta îmi donez ziua de naștere asociației @daruiesteviata, astfel încât să le poată oferi copiilor bolnavi de cancer cât mai multe activități în Spitalul Marie Curie, construit recent din donații. Practic, orice donație din partea voastră ar însemna mai multă joacă pentru acești copii. Iar joaca vindecă și ea, e și ea tratament. V-am lăsat link-ul de donații în bio și am să îl adaug și la comentarii.

Mulțumesc că sunteți alături de mine, mulțumesc că ne leagă atât de mulți ani din viețile noastre. La mulți ani nouă!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Recent, cu ocazia unui premiu câștigat pentru activitatea din mediul online, Dana Rogoz și-a adus aminte de câteva perioade importante din viața ei și care și-au pus amprenta asupra parcursul ei în actorie. Actrița și-a început cariera de la o vârstă fragedă și a fost în distribuția unor producții serioase.

„Am avut mai întâi spectacol de teatru, apoi am fugit de la Metropolis la Gală, în rochie elegantă și pe tocuri, dar cărând după mine și o geantă uriașă, în care aveam schimburi, elemente de costum, farduri și altele de care avusesem nevoie peste zi. Și în timp ce stăteam în sală și urmăream ceremonia, cu bagajul acesta uriaș la picioare, mi-am adus aminte de toate bagajele pe care le-am avut sub băncile de la școală sau liceu. Erau bagaje cu haine de schimb, cu scenarii, cu pachetele de mâncare, cu vitamine. Erau bagaje pregătite cu grijă de mama, căci după școală eu aveam aproape în fiecare zi filmare. Și aveam nevoie să car multe după mine, căci unele filmări începeau ziua și se terminau a două zi. Chiar și profesorii își aduc aminte de faptul că, în afara ghiozdanului, eu mai aveam un bagaj la picioare”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare. 

Citește și:
Gina Pistol, dezvăluiri inedite despre începutul relației cu Smiley. Ce a povestit prezentatoarea: „Nu ne dădeau șanse deloc pentru că părea că…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people