Dana Nălbaru și Dragoș Bucur își măresc echipa. Care sunt cerințele pe care le au de la viitorul angajat: „Salariu atractiv”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt în căutare de personal pentru mica lor brutărie artizanală.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur își măresc echipa. Care sunt cerințele pe care le au de la viitorul angajat: "Salariu atractiv"

Dana Nălbaru a renunțat de mult la cariera sa muzicală și s-a orientat spre antreprenoriat. Împreună cu soțul ei, actorul Dragoș Bucur, ea a inaugurat recent o brutărie artizanală în zona Otopeni. Cei doi sunt în căutarea unui nou membru dedicat și pasionat pentru echipa lor, deoarece afacerea lor se dezvoltă și vor să se extindă.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur angajează!

Soția lui Dragoș Bucur a decis să se lanseze în lumea afacerilor, concentrându-se pe producția și vânzarea produselor de cofetărie. Celebra artistă a descoperit că are o pasiune pentru deserturi și a hotărât să transforme această pasiune într-o adevărată afacere. Cu dorința de a-și extinde afacerea, Dana Nălbaru a anunțat recent că are în plan să recruteze personal.

Aceasta dorește ca oaspeții care intră în localul său să trăiască o experiență plăcută, astfel că persoana care va obține postul trebuie să îndeplinească anumite cerințe.

„Suntem un mic bakery artizanal din Otopeni și dorim să angajăm o/un vânzătoare/vânzător/patiser/cofetar. Salariu atractiv. Oferim training atât cât este nevoie ca persoana sa fie 100% autonomă și sigură pe ea. Se lucrează în ture. Detalii în privat”, se arată mesajul transmis pe un grup de Facebook, potrivit Ciao.ro.

Cei care doresc să se alăture echipei vedetelor pot găsi mai multe informații despre postul disponibil pe grupul de Facebook dedicat orașului Otopeni. Dana Nălbaru urmărește ca viitorul angajat să dea dovadă de caracteristici precum responsabilitate, dedicare și pasiune pentru muncă.

„Candidatul ideal

– Căutam tineri pasionaţi de a vinde cu un zâmbet larg, de a binedispune, responsabili

– Program 2 zile cu 2 zile

– Suntem la început de drum, avem un plan structurat pe termen lung, focusat pe creşterea brandului şi totodată dezvoltarea colegilor ce vor lucra cu noi

Descrierea jobului

-verifică şi recepţionează produsele

– participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare

– cunoaşte şi respectă rotaţia stocurilor, normele şi criteriile de depozitare a materiei prime

– determina necesarul de materii prime şi lansează comenzile de aprovizionare

– verifică calitativ şi cantitativ produsele recepţionate şi depozitează ingredientele alimentare

– urmează planul şi instrucţiunile HACCP

– respectă normele de igienă

Beneficiile vor fi discutate în cadrul interviului”, se mai arată în mesaj.

Dragos Bucur și Dana Nălbaru au investit într-o casă la țară, unde s-au mutat împreună cu întreaga familie pentru a se bucura de liniște și de alimente naturale. Cu toate acestea, au decis să exploreze și opțiuni pentru a-și asigura un venit. Astfel, cei doi au inaugurat o brutărie în Otopeni, unde produc pâine artizanală, printre altele.

„Poate să pară surprinzător, dar, de fapt, nu e chiar așa: realitatea este că amândurora ne place să gătim, amândurora ne place să mâncăm bine și sănătos, ne plac mâncărurile artizanale și pâinea ca aceea din copilărie și, nu în ultimul rând, ne plac dulciurile. (râde) Aşa că, dacă vreți ceva de genul ăsta, atunci găsiți la noi, în Otopeni!”, a declarat Dragoș Bucur despre afacerea familiei.

Citește și:
Florin Ristei, dezvăluiri despre Ștefan Bănică și perioada în care amândoi au făcut parte din juriul emisiunii X Factor: „Când îl vezi tot timpul aranjat…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people