Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imagini inedite cu locuința lor de la țară. Cum îi ajută copiii la treburile casnice

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împărtășit detalii despre viața lor de la țară.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imagini inedite cu locuința lor de la țară. Cum îi ajută copiii la treburile casnice

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis să scape de agitația orașului și să-și construiască o casă în mediul rural, în satul Moșteni-Greci din județul Argeș. Alegând să se mute în acest colț de liniște și natură, au făcut o schimbare semnificativă în stilul lor de viață. Casa lor le oferă un mediu relaxant, aproape de natură, înlocuind traiul agitat din București.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se bucură de casa lor de la țară

Împreună cu cei trei copii ai lor, Sofia, în vârstă de 17 ani, Kadri, de 9 ani și Roxana India, de 12 ani, au găsit aici un cadru ideal pentru a crește și a se bucura de viață. Alegerea de a trăi în mijlocul naturii le permite copiilor o educație mai apropiată de mediul rural și să se bucure de toate frumusețile vieții.

În casa lor de la țară, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt mereu implicați în diverse activități gospodărești. Prin intermediul unor imagini postate pe rețelele de socializare, îi putem vedea lucrând cu bucurie în livadă, protejându-și pomii prin văruire împotriva dăunătorilor. Pe lângă asta, întreaga familie se dedică muncii în grădină, pregătindu-se pentru a se bucura de legumele proaspete din recolta proprie.

„Curând aici vor fi legume”, a transmis Dana Nălbaru alături de o poză.

Noul lor stil de viață în mediul rural a adus o bucurie profundă, iar Dragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc acum o fericire autentică, savurând fiecare moment alături de cei dragi în mijlocul naturii și al liniștii rurale. Toamna trecută, Dana Nălbaru arăta recolta propriilor lor fructe, care urmau să fie transformate în delicioase dulcețuri și compoturi.

„Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase. O să dau la schimb mere, căci din acelea avem multe. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune, și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și… fructe proaspete din livadă”, a povestit Dana Nălbaru pe Instagram.

Prezentatorul TV a oferit detalii despre schimbarea din viața lor

În show-ul lui de pe YouTube, „Rurality Show”, Dragoș Bucur a dezvăluit și-a construit o casă la țară, oferind mai multe detalii.

„M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a povestit el.

Citește și:
Ce intervenție estetică și-a făcut Anca Serea: „Rezultatele sunt naturale, se instalează în două-trei săptămâni'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people