Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, dezvăluiri inedite după ce s-au mutat într-un sat din Argeș: „Ne priește”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împărtășit impresiile lor după ce s-au mutat într-un sat din Argeș.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, dezvăluiri inedite după ce s-au mutat într-un sat din Argeș: "Ne priește"

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au descoperit numeroase lucruri noi de când s-au mutat la țară. Actorul și fosta solistă au renunțat la viața agitată din București pentru a se dedica gospodăriei lor din județul Argeș, unde îngrijesc grădina cu legume, pomii fructiferi și găinile din coteț.

Acum mai bine de un an, cei doi au făcut o schimbare semnificativă în viața lor, mutându-se în satul liniștit Moșteni-Greci. Ei au ales să construiască o casă în mijlocul naturii, oferindu-le copiilor lor un mediu mai apropiat de viața rurală.

Cuplul are trei copii: Sofia de 17 ani, Kadri de 9 ani și Roxana India de 12 ani, pe care i-au ajutat să se simtă acasă în acest loc plin de frumusețe naturală. De-a lungul fiecărui anotimp, Dragoș și Dana își dedică timpul activităților din grădină; dacă primăvara pregătesc pământul, acum se bucură de bogăția recoltelor.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, concluzii surprinzătoare despre viața la țară

În sera lor au plantat roșii, castraveți, ardei, vinete și o varietate de alte legume, care au ajuns acum la maturitate. De curând, Dana Nălbaru a ieșit în grădină împreună cu fiul ei, Kadri, pentru a culege o gulie. Fosta cântăreață l-a filmat pe micuț în timp ce lucrau în grădină, iar ea și Dragoș Bucur au împărtășit cu entuziasm ce au descoperit de când s-au stabilit la țară.

„Prima gulie a fost colectată de Kadri în dimineața asta, când am adunat o recoltă bogată din grădină. Câteva lucruri ne sunt clare de când ne-am mutat aici: că avem foarte multe de învățat şi că suntem cam stângaci în ale agriculturii, dar traiul la țară ne priește. Suntem fericiți! 🤗🤗”, au transmis cei doi pe Instagram.

Recent, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au prezentat faptul că au construit și un adăpost pentru găini, iar acum se bucură zilnic de ouă proaspete. Mutarea la țară le-a adus o nouă sursă de fericire, iar cei doi se simt mai împliniți ca oricând, savurând fiecare moment alături de familie, în inima naturii și trăind viața simplă de la sat. Toamna trecută, Dana a arătat cu mândrie fructele din propria grădină, pe care urma să le transforme în gemuri și compoturi delicioase.

„Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase. O să dau la schimb mere, căci din acelea avem multe. Domnul Dan a făcut focul, eu amestec din când în când în tuciul plin cu prune și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și… fructe proaspete din livadă”, mărturisea artista pe o rețea de socializare.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt împreună de aproape două decenii, formând unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea mondenă. Într-o discuție la podcastul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a împărtășit detalii mai puțin cunoscute despre începuturile relației lor.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiție și ne-am făcut semne în trafic. Am coborât și am vorbit. Eu o știam de la televizor și de la castingurile pentru Băieți buni. Practic, ea m-a agățat pe mine pentru că m-a tot claxonat. Eu nu prea i-am răspuns, eram cam șmecher. Aveam un Renault Megane atunci”, a povestit Dragoș Bucur.

Citește și:
Angelina Jolie, dezvăluiri inedite despre cel mai recent film al său, Maria. Motivul pentru care actrița a renunțat la cântat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people