Dana Nălbaru a împlinit 47 de ani. Ce mesaj emoționant a transmis artista: „Nu trăiesc din amintiri”

Dana Nălbaru a împlinit vârsta de 47 de ani și a transmis un mesaj special.

Dana Nălbaru a împlinit 47 de ani. Ce mesaj emoționant a transmis artista: "Nu trăiesc din amintiri"

Pe data de 23 octombrie, Dana Nălbaru și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind vârsta de 47 de ani. Deși a decis de multă vreme să se retragă din atenția publicului, artista a transmis un mesaj pe platformele de socializare cu această ocazie.

Dana Nălbaru a împlinit 47 de ani

Cu câțiva ani în urmă, fosta solistă a trupei Hi-Q a luat hotărârea de a se muta la țară împreună cu familia sa, renunțând la agitația vieții mondene. De atunci, ea trăiește într-o atmosferă de liniște, concentrându-se pe creșterea copiilor ei și pe afacerea pe care a fondat-o alături de soțul său, Dragoș Bucur. Cu ocazia zilei sale de naștere, Dana Nălbaru a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte. Nu trăiesc din amintiri, multe nici nu mi le aduc aminte, trăiesc cu toată dragostea în prezent. Ziua de azi mi-o petrec în liniște, cu familia mea și mă declar fericită și recunoscătoare pentru tot. La mulți ani, mie! Ce-mi doresc de ziua mea? Să curme Dumnezeu suferința celor buni și nevinovați și să aducă mai repede pacea, așa cum ne-A promis.”, a scris Dana Nălbaru în postarea sa de pe Instagram.

Dana Nălbaru a dezvăluit secretele vieții sale într-un interviu cu Mihai Morar în cadrul podcast-ului Fain & Simplu. Pentru prima dată, artista a explicat motivele retragerii din viața publică și cum a ajuns să se pocăiască.

De ce a renunțat artista la viața publică

Artista a fost una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste ale anilor 2000, alături de Mihai Sturzu și Florin Groza în trupa Hi-Q. Mai târziu, cântăreața a renunțat la muzică și s-a concentrat pe viața de familie. În 2007 l-a cunoscut pe pe Dragoș Bucur, juratul de la Românii au talent, cu care are acum trei copii, inclusiv unul adoptat.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a dezvăluit Dana Nălbaru în cadrul podcastului.

Deși s-au confruntat cu situații grele, Dana și Dragoș nu și-au pierdut niciodată speranța. Artista a povestit despre un moment de cotitură din viețile lor, când a simțit că este la un pas să își piardă fiul. Cu toate acestea, credința a menținut-o pozitivă.

Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. (…) Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdemNu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a adăugat aceasta.

Citește și:
Moment tensionat la America Express între Alexia Eram și Sonia Simionov: „M-a făcut frustrată'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people