Dana Nălbaru a dezvăluit imagini rare cu fiul său. Cum a fost surprins Kadri alături de tatăl lui

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împărtășit imagini inedite cu fiul lor, Kadri.

Dana Nălbaru a dezvăluit imagini rare cu fiul său. Cum a fost surprins Kadri alături de tatăl lui

Kadri, fiul de 9 ani al Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur, deja își aduce contribuția la treburile casei împreună cu părinții săi. El se bucură de traiul la țară, la fel ca și restul familiei. Într-o postare recentă pe contul de Instagram al celor doi părinți, intitulată sugestiv „Bucurii la țară”, a fost publicat un videoclip în care Kadri este surprins la bordul unui excavator.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imagini inedite cu fiul lor

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se bucură din plin de viața departe de agitația orașului. Cei doi se ocupă singuri de trebuile casnice, iar la final de zi se răsfață cu roadele muncii lor. De asemenea, cei doi au parte de ajutor și din partea copiilor. Recent, artista a postat imagini inedite cu Kadri în timp ce lucra la un excavator.

„După ce a terminat meditațiile la chimie, a trecut la chestiuni mai dificile” – este mesajul postat în dreptul clipului fiului Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur în timp ce încearcă să învețe cum se folosește excavatorul.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt părinții a încă două fete: Sofia, care are 17 ani, și Roxana, de 12 ani. Cei trei copii sunt educați prin homeschooling, iar Kadri a început să învețe chimia încă de la vârsta de 7 ani.

„Băiețelul meu este foarte tare. Are 7 ani și jumătate. I-am căutat profesor de fizică-chimie și i-am găsit, însă nu au rezonat. Băiețelul meu este deosebit. Sunt fericită că mi l-a dat Dumnezeu și învăț mereu lucruri de la el. Toți copiii mei sunt diferiți, Sofia, Roxana, Kadri. Fiecare are ceva special, dar Kadri, fiind atât de inteligent, este o provocare. Mereu vrea să învețe ceva nou și atunci ne provoacă și pe mine, și pe Dragoș. Știe fizică, chimie. E un copil tare de tot” – spunea Dana Nălbaru, în urmă cu doi ani.

Dana Nălbaru a dezvăluit secretele vieții sale într-un interviu cu Mihai Morar în cadrul podcast-ului Fain și Simplu. Pentru prima dată, artista a explicat motivele retragerii din viața publică, cum a ajuns să se pocăiască și a vorbit și despre decizia ca cei trei copii pe care îi are cu Dragoș Bucur să învețe acasă.

Copiii fac școala acasă

Sunt câțiva ani de când fiicele vedetei studiază la domiciliu, iar fiul acesteia. în vârstă de 7 ani și jumătate nu a mers niciodată la școală, iar acum iar învață deja pentru examenul SAT, echivalentul din SUA al Bacalaureatului.

„Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu. Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles e. Copiii mei, cel puțin băiețelul meu, se roagă alături de mine în fiecare seară. A fost decizia lui. Niciodată nu i-am spus să facă ceva”, a declarat Dana Nălbaru în podcast-ul lui Mihai Morar.

Citește și:
Laura Cosoi, declarații emoționante despre fetița ei nou-născută. Ce a dezvăluit actrița despre naștere: „Este un copil predestinat'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people