Dan Bordeianu, dezvăluiri despre pauza de la televiziune și întoarcerea pe micile ecrane: „Țin foarte mult la meserie”

Dan Bordeianu a vorbit deschis despre pauza sa de la micile ecrane.

Dan Bordeianu, dezvăluiri despre pauza de la televiziune și întoarcerea pe micile ecrane: "Țin foarte mult la meserie"

Într-un interviu acordat pentru unica.ro, Dan Bordeianu a afirmat că este deschis la ideea de a reveni în lumea televiziunii. Deși au trecut aproximativ 16 ani de când nu a mai apărut în telenovele, actorul continuă să se dedice spectacolelor de teatru, deși a luat în considerare o posibilă retragere din această industrie la un moment dat.

Ce spune Dan Bordeianu despre revenirea în televiziune

Dan Bordeianu a devenit cunoscut publicului larg odată cu rolul său în telenovela „Numai iubirea”, difuzată pe Acasă TV. Alături de Adela Popescu, el a obținut un succes răsunător pe micile ecrane, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori de seriale românești la momentul respectiv. Cu toate acestea, au trecut 16 ani de la ultima sa apariție într-o telenovelă, iar în prezent, actorul nu se mai regăsește în niciun alt proiect de televiziune. Cu toate că a primit diverse oferte, acesta a ales să le refuze pe toate. Totuși, el este hotărât să accepte doar un proiect care se potrivește perfect cu el.

„Nu am renunțat la televiziune, adică la ideea de televiziune. Am renunțat la proiecte care nu mi-au plăcut și pe care nu le-am simțit. Ajunsesem într-o zonă în care am zis: ‘fac asta cu bucurie?’ Și nu era neapărat așa. Da, m-aș întoarce în televiziune oricând, la orice oră, dacă pot funcționa în proiectul respectiv. În peisajul actual nu prea am văzut ceva în care aș putea să revin”, a declarat Dan Bordeianu.

Actorul s-a gândit să renunțe la meseria sa

De-a lungul anilor, Dan Bordeianu s-a concentrat mai mult pe cariera sa, însă, la un punct, a luat în considerare ideea de a pune capăt acestui drum. Pentru el este cel mai important să își facă meserie cu plăcere și să se regăsească în proiectele în care se implică. Deși s-a gândit să renunțe la meseria lui, Dan Bordeianu s-a răzgândit.

„În fiecare an mă las de trei ori de meserie. Sunt genul de persoană care își pune întrebări și care se întreabă: ‘fac asta cu plăcere?’, ‘De ce o fac?’ Nu e vorba dacă merită sau nu, ci motoarele interioare pentru că atunci când faci un lucru cu plăcere și bucurie, iese altfel. Și țin foarte mult la meserie și nu vreau să fac împotriva mea și împotriva ei. Și atunci de aceea sunt momente când îmi pun întrebările astea și mi se pare important să ai un moment de introspecție interioară din când în când, vizavi de ce faci. Nu am filosofii legate de meserie. Am așa un soi de declic în care intru în zona de treabă și în momentul ăla, ce se întâmplă e faptul că preț de o oră jumătate, două, cât ține un spectacol, sau minutele alea în fața camerei, se mai simt cum lași sufletul să respire, și e ca o mângâiere. Chiar dacă zbuciumul e real, chiar dacă energia e consumată real, e o descătușare interioară pe care o simt”, a mai spus actorul.

Citește și:
Ce spune Doina Teodoru despre decizia partenerului ei, Cătălin Scărlătescu, de a părăsi emisiunea Chefi la cuțite: „Cu siguranță va fi văzut în continuare…'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people