Daliana Răducan și Răzvan Simion, imagini inedite din luna de miere. Ce destinație au ales cei doi

Daliana Răducan și Răzvan Simion au plecat în luna de miere.

După o nuntă de vis, Răzvan Simion și Daliana Răducan au reușit în sfârșit să își acorde timp pentru luna de miere. Proaspeții căsătoriți au optat pentru o escapadă deosebită, alegând o destinație idilică, departe de România, pentru a se bucura de momente de relaxare și romantism.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au plecat în vacanță

Răzvan Simion și Daliana Răducan se bucură de o poveste de dragoste de lungă durată. În 2023, prezentatorul TV a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita, arhitectă și designer de interior, în căsătorie. Cei doi s-au căsătorit pe 8 iunie 2024. Acum, pentru luna de miere, Răzvan și Daliana au ales Bali, una dintre cele mai dorite destinații pentru călătorii romantice. Se relaxează într-un resort exclusivist, unde prețul unei nopți de cazare depășește 1.500 de euro.

Daliana a împărtășit pe rețelele sociale câteva imagini din vila luxoasă în care se află, situată într-unul dintre cele mai superbe colțuri ale lumii. Ea a menționat că vila este decorată cu trandafiri roșii, asemănători celor de la nunta lor.

„Majordomul nostru, Rose, a dotat vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă.”, a scris Daliana Răducan.

Prezentatorul TV, detalii despre nuntă

Într-un interviu acordat recent, prezentatorul a mărturisit că nunta trebuia să aibă loc, de fapt, în Italia.

„Ne-am dorit ceva restrâns. Inițial am vrut în Italia, unde locuiesc socrii mei, dar pentru că aveam totuși mai multe scaune la masă de ocupat neapărat, am fost 56 de toți, și cu domnii de la muzică am avut mici dificultăți, că nu am avut unde să îi pun la masă. A fost mai mult o cină de gală, pe care ne-am dorit-o, exact așa am visat-o. Să putem să facem noi un cadou celor care ne-au onorat cu prezența”, a declarat Răzvan Simion pentru Spynews.ro.

Cuplul a împărtășit numeroase fotografii și clipuri pe rețelele de socializare, în care fanii au putut admira cadre inedite de la petrecere. Din imagini s-a putut observa că lipsește un moment tradițional la nunțile moderne, mai exact cel în care mireasa aruncă buchetul pentru a fi prins de o altă doamnă sau domnișoară aflată la petrecere.

Răzvan Simion a dezvăluit chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 care este motivul pentru care au renunțat la această tradiție.

„La noi a fost mai simplu, că singura care s-ar fi putut califica era fiica mea și am decis să nu facem. Doamnele erau însurate, ba chiar cu soții din dotare”, a explicat, cu umor, Răzvan Simion, la Neatza cu Răzvan și Dani.

În imaginile dezvăluite după nuntă, cei doi au apărut în numeroase ipostaze, lângă o mașină de epocă. Daliana Răducan a impresionat cu rochia de mireasă aleasă, din dantelă prețioasă, dar și cu bijuteriile spectaculoase.

Daliana Răducan a colaborat cu designerul Nicoleta Negriă pentru a crea rochia perfectă pentru marele eveniment. Conform site-ului oficial al brandului ales de Daliana Răducan, prețurile rochiilor de mireasă pornesc de la 5000 de lei și pot ajunge până la 18.000 de lei, în funcție de material și complexitate.

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people