Daliana Răducan, noi detalii despre nunta cu Răzvan Simion. Cum a ales rochia de mireasă: „O experiență memorabilă”

Daliana Răducan a oferit noi detalii despre nunta cu Răzvan Simion și rochia de mireasă.

Daliana Răducan și Răzvan Simion sunt împreună de aproape trei ani și au demonstrat că au o relație stabilă și bazată pe iubire. Acum un an, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a cerut iubita în căsătorie, iar nunta lor va avea loc în curând. Arhitecta a oferit detalii despre evenimentul lor, inclusiv despre rochia de mireasă.

Daliana Răducan, detalii despre rochia de mireasă

Urmează o vară plină de nunți mondene, iar una dintre cele mai așteptate este cea a lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Arhitectă de profesie, ea a dezvăluit câteva detalii despre rochia sa de mireasă și procesul din spatele pregătirilor. Daliana Răducan a colaborat cu designerul Nicoleta Negriă pentru a crea rochia perfectă pentru marele eveniment. Conform site-ului oficial al brandului ales de Daliana Răducan, prețurile rochiilor de mireasă pornesc de la 5000 de lei și pot ajunge până la 18.000 de lei, în funcție de material și complexitate.

„Se apropie ziua cea mare și mă simt copleșită de emoții. Credeți că e ușor pentru o arhitectă să decidă fiecare detaliu pentru rochia de mireasă? Am ales să înmânez acest proiect și această responsabilitate talentatei Nicoleta Negură, care este un creator de frumos cu experiență și un om deosebit. A desenat rochia special pentru mine. Fiecare schița și fiecare detaliu au fost gândite să reflecte personalitatea mea, iar tot procesul creativ a fost o plăcere și o experiență memorabilă pentru mine”, a transmis Daliana Răducan pe Instagram.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Partenera lui Răzvan Simion a vorbit despre relația lor

Răzvan Simion și-a găsit fericirea alături de Daliana Răducan, o arhitectă remarcabilă. Cei doi au preferat să păstreze discreția și să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, de data aceasta, Daliana Răducan a dezvăluit detalii despre nunta lor și ce planuri au pentru ziua cea mare.

„Cred că am îndeplinit cumva criteriile până acum. Noi suntem logodiți de aproape un an și urmează să ne căsătorim vara aceasta. Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poate baza, cu care să simtă că se poate dezvolta, cu care știe că poate să își clădească o viață frumoasă. (…) Am plănuit toate detaliile. Am început, am dat drumul la rochia de mireasă, am trimis invitațiile.”, a declarat Daliana Răducan în cadrul podcastului Conversații Liminale.

Daliana Răducan a fost rezervată și a vorbit rar despre relația ei cu Răzvan Simion. Însă, recent a împărtășit dificultățile întâmpinate în formarea unei relații cu o persoană publică. Inițial, a fost provocator pentru ea să se obișnuiască cu această expunere și cu atenția pe care o primea din partea celor din jur. Cu toate acestea, a considerat că aceste sacrificii au fost justificate deoarece relația cu prezentatorul TV este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit.

„Cea mai grea a fost tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care este persoană publică. A fost cea mai grea tranziție pentru mine. La începutul relației, oamenii erau extrem de curioși. Oriunde intram cu Răzvan, oamenii se uitau insistent la noi. Îmi aduc aminte că atunci când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului unde locuiam împreună și ne-am trezit efectiv cu paparazzii la geam. (…)

Relația cu Răzvan este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a mai întâmplat, dar a trebuit să fac față la foarte multe situații cu care m-am obișnuit astăzi. (…) Am evoluat foarte mult împreună.”, a mai spus Daliana Răducan.

Citește și:
Andrei Ursu, primele declarații despre emisiunea Asia Express după terminarea filmărilor. Ce a dezvăluit artistul: „În astea două luni de când am plecat…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people