Daliana Răducan, mesaj emoționant pentru soțul ei, Răzvan Simion, de ziua lui de naștere: „Te respect și te prețuiesc”

Daliana Răducan i-a transmis un mesaj emoționant pentru soțul ei, Răzvan Simion, de ziua lui de naștere.

Răzvan Simion a împlinit 44 de ani pe data de 8 august. Prezentatorul TV și-a sărbătorit ziua de naștere într-o destinație de vis, mai exact în Bali, acolo unde se află în luna de miere alături de soția lui, Daliana Răducan. 

Daliana Răducan nu a ratat ocazia de a transmis un mesaj superb pentru soțul ei, Răzvan Simion, de ziua lui de naștere. 

„Cred că în momentul în care am înțeles că viața nu trebuie să fie mereu doar lapte și miere este momentul în care m-am maturizat, în care am devenit femeie. Astăzi este prima ta aniversare în care suntem soț și soție. Și suntem în luna de miere. Dragul meu soț, îți doresc la mulți ani fericiți, nici dulci ca mierea, nici ca sarea în bucate, ci așa cum îi sunt necesari sufletului tău. Iar eu îți sunt alături, te susțin, te respect și te prețuiesc”, a transmis Daliana Răducan pe Instagram. 

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit recent în cadrul unui eveniment organizat în cerc restrâns. Cei doi formează un cuplu de aproape trei ani și au demonstrat că au o relație stabilă și bazată pe iubire. Acum un an, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a cerut iubita în căsătorie.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au dezvăluit numeroase imagini și clipuri de la eveniment, dar și de la petrecerea de nuntă organizată într-un local din București.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a intrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățisat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, au scris cei doi pe rețelele de socalizare.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au împărtășit numeroase fotografii și clipuri pe rețelele de socializare, în care fanii au putut admira cadre inedite de la petrecere. Din imagini s-a putut observa că lipsește un moment tradițional la nunțile moderne, mai exact cel în care mireasa aruncă buchetul pentru a fi prins de o altă doamnă sau domnișoară aflată la petrecere.

Răzvan Simion a dezvăluit chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 care este motivul pentru care au renunțat la această tradiție.

„La noi a fost mai simplu, că singura care s-ar fi putut califica era fiica mea și am decis să nu facem. Doamnele erau însurate, ba chiar cu soții din dotare”, a explicat, cu umor, Răzvan Simion, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Într-un interviu acordat recent, prezentatorul a mărturisit că nunta trebuia să aibă loc, de fapt, în Italia.

„Ne-am dorit ceva restrâns. Inițial am vrut în Italia, unde locuiesc socrii mei, dar pentru că aveam totuși mai multe scaune la masă de ocupat neapărat, am fost 56 de toți, și cu domnii de la muzică am avut mici dificultăți, că nu am avut unde să îi pun la masă. A fost mai mult o cină de gală, pe care ne-am dorit-o, exact așa am visat-o. Să putem să facem noi un cadou celor care ne-au onorat cu prezența”, a declarat Răzvan Simion pentru Spynews.ro.

Citește și:
Gina Chirilă, mesaje dureroase după ce a confirmat despărțirea de Bogdan Vlădău. Ce a mărturisit modelul: „Prin procesul de depășire a durerii…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people