Dakota Johnson, apariție chic la plajă, într-o escapadă romantică în Mexic alături de Chris Martin

Dakota Johnson a fost surprinsă alături de iubitul ei, Chris Martin, pe plajele din Mexic, după ce filmul ei, Madame Web, a înregistrat cele mai mici încasări pentru orice film bazat pe un personaj Marvel Comics.

Dakota Johnson, apariție chic la plajă, într-o escapadă romantică în Mexic alături de Chris Martin

Dakota Johnson a plecat la Puerto Vallarta, în Mexic, împreună cu partenerul ei, Chris Martin, în contextul în care filmul său „Madame Web” a avut un weekend de lansare dezastruos. În urma recenziilor negative ale criticilor, care au declarat că cel mai recent proiect al ei este unul dintre cele mai proaste filme cu supereroi din ultima vreme, actrița, în vârstă de 34 de ani, a părut să caute alinare pe o plajă însorită alături de partenerul ei, în vârstă de 46 de ani.

Dakota Johnson și Chris Martin, împreună pe plajele din Mexic

În ciuda veștii că thrillerul său de suspans este oficial filmul Spider-Man cu cele mai mici încasări din toate timpurile de la Sony, actrița a părut relaxată în timp ce se plimba pe plajă într-un costum de baie alb întreg. Martin, care a fost căsătorit anterior cu Gwyneth Paltrow din 2003 până în 2016, a ținut-o de mână pe Dakota în timp ce se intrau împreună în ocean pentru a se răcori.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Mai târziu, cei doi au fost văzuți uscându-se lângă o cabană pe malul oceanului cu prosoape de plajă, în timp ce se bucurau de restul zilei la soare. În timp ce se pregăteau să părăsească plaja, Johnson și-a aranjat părul lung și castaniu într-un coc strâns.

sursa: profimedia

Madame Web, considerat cel mai slab film cu supereroi

Filmul „Madame Web” al lui Johnson a obținut unul dintre cele mai slabe debuturi în box office ale supereroilor din ultima vreme, ceea ce a anulat practic o posibilă franciză la studio. Filmul a avut încasări de 26,2 milioane de dolari în primele șase zile de la debutul său la mijlocul săptămânii, de Ziua Îndrăgostiților, până luni, când a fost sărbătorită Ziua Președintelui. Această cifră a devenit una dintre cele mai mici cifre de deschidere pentru orice film bazat pe un personaj Marvel Comics.

Studioul a avut în plan să înceapă o nouă franciză bazată pe personajul principal al lui Johnson și pe alte trei personaje feminine interpretate de Sydney Sweeney, Isabela Merced și Celeste O’Connor. Cu toate acestea, acum, surse din interior spun pentru The Hollywood Reporter că, având în vedere încasările atroce la box office, probabil că nu va mai exista un alt film „Madame Web” timp de încă un deceniu.

„Nu vom mai vedea un alt film Madame Web timp de peste un deceniu. A eșuat. Sony a încercat să facă un film care să fie un alt tip de film cu supereroi”, a declarat o persoană din interior pentru THR.

În timp ce unele filme cu supereroi, precum Morbius, nu au reușit să impresioneze criticii și fanii, dar s-au descurcat bine la nivel internațional și au obținut încasări de 170 de milioane de dolari la nivel mondial, probabil că acest lucru nu se va întâmpla cu „Madame Web”. Filmul a obținut doar 25,7 dolari de pe piețele străine, pentru un debut mondial de doar 51,9 milioane de dolari, de la un buget declarat de 80 de milioane de dolari, despre care multe surse susțin că ar fi de fapt de peste 100 de milioane de dolari.

Filmul nu a debutat încă în China, cea mai mare și mai importantă piață străină, debutul fiind stabilit pentru 1 martie, iar Coreea de Sud urmând să fie ultima piață străină pe 13 martie. Cu toate acestea, se pare că există puține speranțe că lansarea din China poate compensa dezastrul din box office care a înconjurat filmul.

Nici reacția abisală a criticilor nu a ajutat. Aproximativ 13 % din partea criticilor de pe Rotten Tomatoes spun că a fost unul dintre cele mai proaste filme cu supereroi din toate timpurile. De fapt, se pare că recenziile îngrozitoare au dus chiar la multiple anulări ale vânzărilor anticipate de bilete.

Citește și:
Motivul pentru care Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat să participe la Power Couple: „Ne-ar fi plăcut să fim acolo”

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people