Daciana Sârbu și Victor Ponta, imagine adorabilă de la serbarea fiicei lor adoptive: „Părinții ei mândri”

Daciana Sârbu și Victor Ponta s-au fotografiat alături de fiica lor adoptivă, Maria, la un eveniment important.

Daciana Sârbu și Victor Ponta, imagine adorabilă de la serbarea fiicei lor adoptive: „Părinții ei mândri”

Daciana Sârbu și Victor Ponta se declară mândrii părinți ai Mariei, fiica lor adoptivă. Cea mică a încheiat o etapă importantă din viața ei, terminând grădinița. Politicienii au participat la serbarea de sfârșit de an a fiicei lor, de unde au postat o fotografie de familie emoționantă.

Daciana Sârbu și Victor Ponta, imagine adorabilă cu fiica lor adoptivă

Cei doi politicieni sunt împliniți și au împreună familia pe care și-au dorit-o. Aceștia au participat la serbarea fiicei lor Maria unde au marcat un eveniment important. Micuța a terminat grădiniță și se pregătește ca în toamnă să meargă la școală. Cu această ocazie, cei doi s-au fotografiat cu fiica lor pe care au adoptat-o în secret în 2020, aceasta fiind îmbrăcată într-o rochie de sirenă.

„Sirena și părinții ei mândri„, este mesajul lăsat de Daciana Sârbu pe contul de Instagram, în dreptul pozei cu fetița sa.

Victor Ponta și soția sa au adoptat-o pe Maria în urmă cu 2 ani, consultând o listă de copii greu adoptabili. Fetița a fost abandonată de părinții naturali la naștere și a rămas în zona Reghinului la o familie de asistenți maternali. Maria nu și-a cunoscut niciodată părinții naturali și se confruntă cu probleme de sănătate, fiind operată până în prezent de 3 ori.

Politicianul a povestit cum s-a adaptat micuța la noua familie

Daciana Sârbu a povestit în urmă cu ceva timp cum au ales-o pe Maria, dar și cum s-a adaptat aceasta la noua familie. Potrivit declarațiilor sale, fetiței nu i-a fost deloc ușor să se integreze, iar problemele au început să apară la grădiniță încă din prima zi.

„Când am văzut-o prima dată am spus că este o asemănare mult prea evidentă și îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil. Se gândea că am luat-o și unde o ducem. Degeaba îi explici unui copil că eu vin la ora 3 și te iau. Maria își lua ghiozdanul și fugea, după prima oră își făcea bagajul și pleca din clasă pentru că voia acasă. Veneam, discutam la poartă, îi explicam că sunt acolo, că o aștept. E un proces pe care l-a înțeles până la urmă”, a spus soția lui Victor Ponta pentru totuldespremame.ro.

Citește și:
Zendaya este însărcinată? Ce a declarat actrița

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people