Cum trec copiii lui Jennifer Lopez și ai lui Ben Affleck peste divorțul celebrului cuplu. Ce au dezvăluit surse apropiate

Surse apropiate de Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvăluit cum percep copiii celor doi vestea divorțului lor.

Cum trec copiii lui Jennifer Lopez și ai lui Ben Affleck peste divorțul celebrului cuplu. Ce au dezvăluit surse apropiate

Cei cinci copii din familia extinsă a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt pregătiți să meargă mai departe pe fondul veștii divorțului lor, potrivit Page Six. Lopez îi împarte pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 16 ani, cu fostul soț Marc Anthony, în timp ce Affleck îi împarte pe Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani, și Samuel, 12 ani, cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Cum au perceput copiii lui Jennifer Lopez și ai lui Ben Affleck divorțul

„Copiii lui o duc bine, la fel ca și ai ei. Toată lumea este pregătită să meargă mai departe”, a declarat marți o sursă apropiată situației pentru Page Six, la scurt timp după ce cântăreața a pus capăt căsniciei lor.

Cei cinci copii ai cuplului au fost apropiați și au petrecut timp împreună în parcuri de distracții, centre comerciale și în vacanțe după ce părinții lor și-au reluat idila în 2021. Surse au declarat anterior pentru Page Six că Lopez a fost supărată de modul în care despărțirea ei și a lui Affleck îi va afecta pe copiii lor.

„Sunt cinci copii implicați în asta. Ea știa că vor amesteca familiile. Ea nu a acceptat pe deplin că s-a terminat.”, a spus o sursă.

Jennifer Lopez a depus marți actele de divorț de Ben Affleck. Potrivit presei de peste Ocean, Jennifer Lopez a depus actele pro per, ceea ce înseamnă că a mers personal și fără avocat la tribunal.

Depunerea actelor a avut loc în ziua ce marca aniversarea a doi ani de la fabuloasa nuntă pe care cei doi au avut-o în Georgia. În actele depuse la tribunal, cântăreața a trecut că data separării este 26 aprilie 2024.

În documente nu se precizează dacă cei doi au semnat un acord prenupțial, dar potrivit surselor internaționale, acesta nu există. Jennifer Lopez a declarat în documente că renunță la orice fel de sprijin financiar din partea actorului după pronunțarea divorțului și a cerut judecătorului să îi respingă lui Affleck orice cerere de drepturi financiare (pensie alimentară).

Primele zvonuri cu privire la problemele din căsătoria dintre Jennifer Lopez  și Ben Affleck (52 de ani) au apărut în luna mai a acestui an, după ce s-a aflat că merg la terapie de cuplu, iar Affleck nu a fost alături de soția sa la Met Gala. Niciunul nu a vorbit despre aceste zvonuri, deși au fost văzuți în mai multe dăți fără verighete și au petrecut aproape întreaga vară separați.

Ben Affleck și-ar fi cumpărat singur o nouă locuință

Potrivit TMZ, starul din „Good Will Hunting' a cumpărat recent un conac de 20,5 milioane de dolari în cartierul Pacific Palisades din Los Angeles, în timp ce locuința conjugală a lui și a lui Lopez se află încă pe piață.

Noul său apartament de burlac ar avea 5 dormitoare cu dressinguri și 6 băi. În interiorul casei principale ar exista spații pentru luat masa, o cameră de familie, un birou și o cameră media. De asemenea, se pare că există o casă de oaspeți separată pe proprietate.

Citește și:
Cum se menține în formă Irina Fodor la 35 de ani. Prezentatoarea a dezvăluit trucurile ei de frumusețe

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people