Cum și-a cheltuit Cristina Ciobănașu primii săi bani: „Ruxandra Ion a făcut o chestie foarte inteligentă”

Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce a făcut cu primele sale câștiguri financiare și ce lecții prețioase a învățat de la Ruxandra Ion.

Cum și-a cheltuit Cristina Ciobănașu primii săi bani: "Ruxandra Ion a făcut o chestie foarte inteligentă"

Ruxandra Ion și Cristina Ciobănașu au o legătură specială, actrița fiind adoptată de celebra producătoare de la o vârstă fragedă.

Cu mai bine de 15 ani în urmă, Cristina Ciobănașu a devenit parte a familiei Ruxandrei Ion după ce producătoarea a aflat povestea ei prezentată în emisiunea „Dansez pentru tine'. Vedeta, care a menținut o legătură strânsă și cu mama ei biologică, s-a mutat de la Botoșani la București, începând apoi o carieră în muzică și actorie. Actrița a mărturisit că Ruxandra Ion nu i-a permis să facă greșeli în ceea ce privește cariera sa profesională și i-a oferit cele mai de preț sfaturi.

Cum își gestionează Cristina Ciobănașu finanțele

Într-un interviu pentru Ego.ro, Cristina Ciobănașu a vorbit despre primele ei câștiguri financiare și ce a învățat de la Ruxandra Ion în privința economiilor.

„I-am făcut prin intermediul job-urilor pe care le-am avut până la 18 ani, când am avut cardul meu, am fost majoră și am putut să am acces la banii pe care i-am muncit! Ruxandra Ion a făcut o chestie foarte inteligentă, altfel nu aș fi știut să îi gestionez! Mi-a făcut un cont de economii pentru copii, semnat de mama mea biologică pentru că ea era tutorele. Toți banii pe care i-am încasat din toate telenovelele pe care le-am făcut până la 18 ani, inclusiv din ‘Pariu cu viața’, care era primul serial pe care îl făceam, s-au dus în contul respectiv. Am avut acces la bani la 18 ani. Mi-am luat prima mașină din banii respectivi! Asta m-a învățat să fiu responsabilă și calculată cu economiile mele!”, a spus Cristina Ciobănașu pentru Ego.ro.

Totodată, Cristina Ciobănașu a subliniat că nu și-a dat niciodată seama că ar fi recompensată financiar pentru pasiunea ei, actoria, atunci când era în adolescență, deoarece era complet absorbită de această activitate. Ea a dezvăluit că abia pe la vârsta de 16 sau 17 ani a aflat că exista un cont de economii deschis în numele ei. Referindu-se la obiceiul de cumpărături, tânăra a menționat că îl împărțea cu Ruxandra Ion.

„Bucuria mea era atât de mare că fac ceea ce îmi place, că mă duc la școală, că îmi fac prieteni, încât până la 16 sau 17 ani nici nu am știut că cineva strânge banii respectivi pentru mine! Eram un copil, nu m-am gândit niciodată dacă muncesc pe ceva. Era o activitate în plus pe care o adoram! Nu așteptam nimic altceva în schimb, nu s-a ridicat niciodată problema!

Țin minte că cea mai mare bucurie a mea era să mă duc la chioșcul de lângă școală, să îmi iau baghete! Sunt fan pâine, din păcate, deși nu face bine la siluetă. Bucuria mea cea mai mare era să mă duc să îmi iau o pâinică în fiecare zi, să o mănânc în pauza dintre ore! Nu prea îmi cumpăram lucruri. Am ajuns la Ruxandra după ce nu avusesem până atunci acces la banii mei, nu știam ce sunt!

Atunci, nici nu am ridicat vreodată pretenția să am banii mei! Evident că Ruxandra mi-a asigurat tot ce am avut nevoie ca să am un trai frumos, să nu îmi lipsească nimic! Aveam întotdeauna mâncare în casă! Nu s-a pus niciodată problema de nevoi elementare. Când vine vorba de cumpărat haine, nu m-am dus niciodată singură! Am început să fac asta când am mai crescut și am început să am preferințe. Pe atunci făceam cumpărăturile cu Ruxandra! Ea alegea ce să îmi cumpere, ne sfătuiam, le probam împreună! Era o bucurie, o activitate foarte frumoasă pe care o făceam ca mamă și fiică! Cam acestea erau bucuriile, dar nu m-am întrebat ce să fac cu banii mei!”

Ce spune actrița despre relația cu Ruxandra Ion

Cristina Ciobănașu a dezvăluit pentru Ego.ro că femeia care a primit-o în familia ei era mult mai severă în trecut. Cu toate acestea, aceasta i-a oferit numeroase lecții prețioase tinerei, contribuind la dezvoltarea sa profesională și personală în cea mai bună direcție.

„A fost mai drastică atunci când eram copil. E un om perfecționist și cere imposibilul de la cei pe care îi iubește! Asta ne-a făcut și pe noi, cei care am fost tratați așa, să vrem întotdeauna mai mult de la noi. Eu acum deja am gândirea pe care o aveam când eram copil. În timp ce răspund la acest interviu mă gândesc: ‘Oare Ruxandra va fi mulțumită de ce o să vorbesc?’. Așa ne-a învățat meserie! Ne-a învățat să fim profi, să avem grijă ce cuvinte spunem, să ne asumăm ce vorbim, modul în care ne comportăm, cum venim la muncă, felul în care tratăm meseria pe care o avem, cât de serioși suntem, modestia profesională, care mi se pare că e foarte importantă!”

Citește și:
Emil Rengle, dezvăluiri despre logodna cu Alejandro Fernandez și planurile de nuntă: „Aici căsătoriile de același sex sunt legalizate'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people