Cum se simte Jennifer Aniston după moartea bunului ei prieten, Matthew Perry. “O lovitură complet devastatoare”

Jennifer Aniston a fost “dărâmată complet” de moartea subită a lui Matthew Perry

Cum se simte Jennifer Aniston după moartea bunului ei prieten, Matthew Perry. “O lovitură complet devastatoare”

Jennifer Aniston este complet devastată de moartea prietenului și colegului său, Matthew Perry. Surse apropiate au declarat pentru Page Six că actrița trece printr-o perioadă extrem de grea, mai ales fiindcă aceasta este a doua pierdere majoră din ultimul an, după ce tatăl său a decedat în noiembrie 2022.

„Dintre cei cinci rămași, Jen și Courteney [Cox] sunt cele mai zguduite, iar Jen este probabil cea care se luptă cel mai tare”, a declarat sursa.

„Este a doua pierdere masivă în mai puțin de un an, în curând împlinindu-se un an de la moartea tatălui ei. Ea încă nu își revenise în totalitate, iar acum acest lucru a dărâmat-o complet. Încearcă să se regrupeze și să-și revină, dar a fost o lovitură complet devastatoare”, a mai adăugat persoana apropiată pentru Page Six.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc au dat împreună o declarație pentru People, în care au exprimat durerea și șocul prin care trec în aceste momente. De asemenea, colegii lui Perry au transmis că au nevoie de un moment pentru a plânge moartea iubitului lor prieten.

„Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere profundă. În timp vom spune mai multe, când și cum vom fi capabili. Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume”, au declarat luni Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc într-o declarație pentru People.

O sursă a declarat pentru Page Six că prietenii și colegii săi de distribuție sunt zguduiți de vestea morții actorului.

Distribuția este zdruncinată de pierderea fratelui lor, pentru că asta a fost Matty – fratele lor”, a spus persoana din interior. „Este pur și simplu devastator”.

Cei cinci au participat la înmormântarea lui Matthew Perry, ce a avut loc vinerea trecută la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. În timp ce funeraliile se apropiau de final, a fost difuzată o interpretare a piesei Dont Give Up a lui Peter Gabriel, care include versurile: „Nu mai există luptă sau așa se pare, Sunt un om ale cărui vise au fost părăsite de toți, Mi-am schimbat fața, mi-am schimbat numele, Dar nimeni nu te vrea când pierzi”.

În mod sfâșietor, cântecul conține și versurile: „Nu renunța, pentru că ai prieteni, Nu renunța, nu ești singur, Nu renunța, nu ai de ce să-ți fie rușine, Nu renunța, încă ne ai pe noi”. Melodia, scrisă de fostul solist al trupei Genesis, Gabriel, o are în distribuție și pe cântăreața britanică Kate Bush.

Perry, care a vorbit deschis despre lupta sa de o viață cu dependența de alcool și droguri, a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles. Apropiații săi au declarat că nu consuma alcool și se simțea bine cu puțin timp înainte de deces.

Citește și:
Charlize Theron, mărturisiri dureroase despre mama ei care i-a împușcat mortal tatăl în legitimă apărare: „A fost o situație disperată'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people