Cum se simte Adelina Pestrițu după ce a renunțat la implanturile mamare și ce a dezvăluit despre intervenție: „Recuperarea decurge foarte bine”

Adelina Pestrițu a decis recent să renunțe la implanturile mamare.

Cum se simte Adelina Pestrițu după ce a renunțat la implanturile mamare și ce a dezvăluit despre intervenție: "Recuperarea decurge foarte bine"

Adelina Pestrițu își ține la curent urmăritorii cu privire la intervenția prin care a trecut recent. Creatoarea de conținut a ales să renunțe la implanturile mamare, iar acum a vorbit despre perioada de recuperare și despre cum decurge acest proces. 

Adelina Pestrițu a povestit că în cazul ei este pe drumul cel bun cu recuperarea. Vedeta a primit și o altă veste bună, și anume că peste săptămâni poate face din nou sport, ea fiind obișnuită să aibă un stil de viață activ. 

„Status despre intervenție:

– Am voie să dorm pe o parte.

– În două săptămâni mă pot reapuca de sport, însă pot lucra doar partea de jos, fără să ridic greutăți sau brațele.

– Recuperarea decurge foarte bine, țesutul se reface mult mai repede decât ne așteptam.

– În curând voi putea purta și altceva în afară de bustiere.

– Următorul pas: diminuarea cicatricilor (care oricum abia se văd) prin aplicarea zilnică a unei creme speciale”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe Instagram. 

Adelina Pestrițu le-a mărturisit recent fanilor care o urmăresc pe social media faptul că a renunțat la implanturile mamare. Într-un mesaj publicat pe Instagram, creatoarea de conținut a explicat concret ce anume a determinat-o să facă această alegere. 

Adelina Pestrițu a vorbit deschis despre decizia de a renunța la implanturile mamare. Această alegere a venit după o perioadă în care s-a consultat împreună cu medicii.

„Știți vorba „New Year, new me”? 
Se pare că în cazul de față se aplică.
Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore.
Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. 
Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.
Dacă va întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice.”

Vedeta a publicat și o serie de imagini la scurt timp după ce a renunțat la implanturile mamare. Adelina Pestrițu speră ca prin confesiunile făcute și experiența ei, să ajute și alte persoane care intenționează să apeleze la operații estetice și îndeamnă la o informare corectă.

„Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de dată această pentru că abia după câteva luni doctorul va decide în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași.
Toată această „poveste” este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajută și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate.”

Citește și:
Cele mai spectaculoase & sexy ținute de la afterparty-urile de la Premiile Oscar 2024

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people