Cum se simte acum Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer. Ce decizie neașteptată a luat fiul lui, Prințul Harry

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer și și-a anunțat personal familia, inclusiv pe fiul său, Prințul Harry.

Cum se simte acum Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer. Ce decizie neașteptată a luat fiul lui, Prințul Harry

Regele Charles al III-lea ar fi „extrem de pozitiv” după vestea șocantă că are cancer. Familia și prietenii s-au declarat uimiți de hotărârea sa de a-și continua activitățile „ca de obicei”. Se pare că boala sa a fost depistată foarte devreme și că prognosticul este bun.

Cum se simte Regele Charles al III-lea, după ce a fost diagnosticat cu cancer


Regele Charles al III-lea a făcut în ultimele luni călătorii frecvente la Castelul Windsor pentru a petrece timp cu Prințul William, a relatat The Sun, tatăl și fiul devenind mai apropiați. Palatul Buckingham a dezvăluit că medicii au descoperit o formă nespecificată de cancer în timpul tratamentului pentru o afecțiune benignă a prostatei. Regele a sosit la Londra ieri dimineață de la proprietatea sa Sandringham împreună cu soția lui, Camilla, pentru a începe un tratament ambulatoriu la un spital necunoscut.

Ea va fi alături de soțul ei pe tot parcursul tratamentului, dar a insistat să își continue angajamentele publice. Alți membri ai Familiei Regale vor interveni în locul suveranului, inclusiv Prințul de Wales, care va reveni mâine la serviciu după problemele medicale ale propriei sale soții.

Familia regală a anunțat luni după-amiază diagnosticul șocant al regelui, precizând că este vorba de o problemă diferită de cea pentru care a fost operat recent. Totodată, Regele Charles rămâne pozitiv în privința stării sale de sănătate.

„În timpul procedurii recente pentru adenomul de prostată, o problemă separată a fost descoperită. Investigații ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început, de astăzi, un program de tratament regulat, perioadă în care a fost sfătuit de medici să amâne toate îndatoririle publice. În această perioadă Majestatea Sa va continua să-și îndeplinească prerogativele oficiale. Regele este recunoscător echipei medicale pentru intervenția rapidă, posibilă datorită procedurii recente la spital. Regele rămâne pe deplin pozitiv cu privire la tratamentul său și abia așteaptă să revină pe deplin la îndatoririle sale publice cât mai repede cu putință. Majestatea Sa a ales să împărtășească informațiile despre diagnosticul său pentru a preîntâmpina speculațiile și în speranța că poate să ajute la înțelegerea publică pentru toți cei din toată lumea care suferă de cancer”, a transmis, într-un comunicat, Palatul Buckingham.

Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie

Monarhul a informat familia apropiată prin telefon, inclusiv pe fiul înstrăinat Prințul Harry, care se va întoarce cu avionul de la casa sa din California pentru a-și vedea tatăl. Biroul Ducelui și Ducesei de Sussex confirmă că Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, se va îndrepta spre Londra luni și a vorbit deja cu Regele în urma diagnosticului.

Nu se știe unde va sta Ducele de Sussex când va vizita Marea Britanie. Prințul Harry are nevoie de o permisiune prealabilă din partea Palatului Buckingham pentru a sta pe o proprietate regală. Va fi prima dată când cei doi vor petrece timp semnificativ împreună în mai mult de 18 luni. Criticii s-au întrebat dacă acest lucru ar putea anunța un „dezgheț” în relația lor.

Soția lui Harry, Meghan Markle, și cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, nu vor merge cu el peste ocean, relatează Page Six. Ducele de Sussex a fost ținut la curent cu privire la starea de sănătate a tatălui său în vârstă de 75 de ani, inclusiv cu actualizări privind recenta sa procedură la prostată.

Între timp, nu va exista nicio declarație publică din partea Prințului William și a lui Kate Middleton, care se recuperează după propria operație.

Citește și:
Naomi Hedman, mesaj în urma zvonurilor legate de despărțirea de Florin Ristei: „Persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult…'

foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people