Cum se menține în formă Viviana Sposub și trucurile la care apelează pentru a-și păstra silueta: „Nu vreau să exagerez”

Fosta prezentatoare se laudă cu o siluetă de invidiat și nu de puține ori a fost întrebată care este secretul prin care se menține în formă.

Cum se menține în formă Viviana Sposub și trucurile la care apelează pentru a-și păstra silueta: "Nu vreau să exagerez"

Viviana Sposub a reușit să creeze o conexiune specială cu publicul său prin intermediul activităților sale și al prezenței pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare TV a cucerit inimile fanilor încă de la primele sale apariții și îi ține pe aceștia la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Prin împărtășirea atât a momentelor pozitive, cât și a celor mai puțin plăcute din viața sa, Viviana Sposub reușește să se conecteze cu fanii săi într-un mod autentic și să creeze o comunitate implicată și susținătoare.

Fosta prezentatoare se laudă cu o siluetă de invidiat și nu de puține ori a fost întrebată care este secretul prin care se menține în formă. Într-un interviu acordat recent, ea a povestit că nu ține dietă și se consideră norocoasă deoarece poate mânca aproape tot ce își dorește.

„Cred că frumusețea vine din interior și nu glumesc când spun asta. Nu cred că este un clișeu! Când te menții foarte bine, atât moral, cât și sufletește, cu siguranță se vede. Emani frumusețe, dar pe lângă asta, desigur, te îngrijești și ca orice femeie, mai faci un drum pe la salonul de înfrumusețare când este nevoie. Nu țin dietă, Dumnezeu m-a înzestrat cu un corp și un metabolism, încât mănânc ce vreau eu, uneori. În sensul în care, chiar mănânc de toate, dar încerc să am un echilibru, nu vreau să exagerez”, a dezvăluit Viviana Sposub pentru Playtech Știri.

Recent, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, vedeta a fost întrebată despre intervențiile ei estetice, în special dacă a apelat la chirurgul estetician pentru a-și mări bustul.

„Oare de ce prima întrebare e chiar asta? E natural totul, de la Moldova”, a spus Viviana Sposub, precizând că a apelat la medicii esteticieni doar pentru proceduri non-invazive, pentru a-și retușa micile imperfecțiuni.

Viviana Sposub și George Burcea s-ar fi împăcat

Vestea că Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere faptul că au vorbit public pe parcursul perioadei cât au format un cuplu despre planurile lor de viitor. Cu toate astea, fanii cred acum că cei doi ar mai fi dat o șansă relației lor.

Viviana Sposub a postat pe contul ei de Instagram un clip realizat într-un mod amuzant, care o prezintă pe străzile din America, în timp ce este „furată” de un tânăr care seamănă izbitor cu George Burcea.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare a dezvăluit pe rețelele de socializare că și-a petrecut sărbătorile de iarnă în California, America. Coincidență sau nu, conform presei mondene, în această perioadă George Burcea s-ar afla în America deoarece dorește să profite de toate oportunitățile profesionale care i se ivesc în cale.

Prin ce experiențe terifiante a trecut Viviana Sposub când a locuit în Los Angeles

Viviana Sposub a vorbit recent despre momentele terifiante pe care le-a experimentat în perioada în care a stat în America. 

Viviana Sposub a stat aproximativ șase luni în Statele Unite ale Americii, timp în care a explorat o mulțime de locuri. Cu ocazia asta, a creat noi prietenii cu diverse persoane. 

„Până la vârsta aceasta, cel mai mult mi-a plăcut să vizitez Statele Unite ale Americii pentru că a fost o experiență wow, unică. Mă bucur că am avut ocazia să stau mai mult timp, am stat aproape jumătate de an și mi-am făcut mulți prieteni și țin legătura cu mulți prieteni americani. Am putut să trăiesc experiența și tot ce am văzut în filme, am trait pe propria piele”, a spus Viviana Sposub pentru playtech.ro

Viviana Sposub nu a ascuns faptul că a trecut și prin experiențe cu adevărat înfricoșătoare în Los Angeles, despre care a ales să povestească mai multe. 

„E mai ceva ca în filme. Nu am mai povestit nimănui despre experiența din America. În Los Angeles am avut parte de tot felul de peripeții: de împușcături, am avut accident de mașină, mi s-au furat telefoane, poșete, dar cu toate acestea m-am simțit bine. Experiența de acolo m-a învățat cât de frumoasă este România și cât de safe este. Te simți în siguranță, femeie fiind, cel puțin, comparând, dar cu siguranță sunt și aici tot felul de situații, oricum, aici mă simt cel mai în siguranță.”

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people