Cum se menține în formă Otilia. Artista dezvăluie secretul siluetei sale: „Poate fi periculos să luăm suplimente după capul nostru”

Otilia a devăluit secretele sale prin care se menține într-o formă excelentă.

Cum se menține în formă Otilia. Artista dezvăluie secretul siluetei sale: "Poate fi periculos să luăm suplimente după capul nostru"

Otilia se numără printre cele mai apreciate artiste din România, bucurându-se de o popularitate enormă atât în țară, cât și în străinătate. La vârsta de 31 de ani, cântăreața este într-o formă fizică excelentă și se mândrește cu silueta sa de invidiat. Indiferent de eveniment, apariția ei este mereu remarcabilă.

Cum își menține Otilia silueta

Artista a dezvăluit într-un interviu recent pentru Unica.ro ritualurile ei de frumusețe pe care le urmează fără abateri, alimentația pe care o adoptă pentru a-și menține silueta, dar și care este programul ei de odihnă. Otilia a recunoscut că are grijă mare de corpul ei și este atentă la ce mănâncă, dar și la tratamentele faciale pe care le urmează sub îndrumarea medicului dermatolog.

„Am multă grijă de mine, începând cu o dietă echilibrată plină de fructe, legume, carbohidrați buni, proteină bună, sport, dar și multe tratamente dermatologice făcute la cei mai buni doctori dermatologi din țară, un ritual de îngrijire a tenului dimineața și seara urmat mereu de un masaj facial înainte de somn!”, a declarat Otilia.

În ceea ce privește alimentația sa, Otilia a exemplificat meniul pe care îl alege pentru a se asigura că se menține într-o formă bună, dar și că are parte de necesarul zilnic de calorii și nutrienți.

„Meniul este diversificat – fructe, legume, carbohidrati sănătoși, proteine, multă apă, fără zahăr și o cafea fără zahăr de dimineață! Și, desigur, câteva suplimente alimentare – colagen, vitamina C, toate sub supravegherea medicului. Poate fi periculos să luăm suplimente după capul nostru.”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista

Otilia a vorbit cu deschidere despre un moment extrem de greu prin care a trecut acum câțiva ani. Artista s-a confruntat atunci cu o problemă de sănătate și a întâmpinat clipe dificile. Cântăreața a făcut mărturisiri despre problemele de sănătate pe care le-a avut în 2017. Artista în vârstă de 31 de ani a recunoscut că nu s-a dus din prima să ceară ajutorul medicilor, ci a amânat momentul, iar lucrurile s-au agravat. În cele din urmă, a ajuns și la spital și din fericire specialiștii i-au oferit îngrijirile necesare vedetei.

„Eu sunt pățită, am pățit în 2017 și s-a nimerit să fiu în Turcia, am avut o hemoragie internă. Adevărul este că, dacă nu ar fi fost medicii din Turcia, probabil astăzi nu aș fi trăit. Este foarte importantă prevenția, mai ales atunci când te trezești că ai niște dureri, recomand tuturor să meargă (nr. la control). Eu așa am pățit, am avut niște dureri, am stat că poate trece și m-am dus în ultimul moment, la spital. Abia au reușit medicii să îmi salveze viața. De asemenea eu susțin doctorii și medicina din Turcia pentru că sunt foarte pricepuți. Desigur, soțul meu este turc așa că mă simt mândră”, a spus Otilia Bilionera la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Citește și:
Ce decizii neașteptate a luat Carmen Grebenișan după ce a anunțat separarea de soțul ei: „O zi de vis’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people