Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu și care sunt principiile pe care le respectă cu strictețe: „De la 40 de ani încoace…”

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit câteva dintre principiile ei în ceea ce privește stilul de viață.

Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu și care sunt principiile pe care le respectă cu strictețe: "De la 40 de ani încoace..."

Monica Bîrlădeanu este atentă la stilul ei de viață și încearcă să mențină un echilibru, atât în ceea ce privește alimentația, cât și activitatea fizică. Recent, actrița a dezvăluit o parte dintre regulile pe care le respectă cu strictețe. 

Monica Bîrlădeanu a făcut o postare pe contul ei de Instagram, acolo unde a vorbit despre câteva dintre principiile ei când vine vorba de felul în care se menține în formă. 

„De la 40 de ani încoace am făcut câteva „commitment-uri”. Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri „sfinte”, peste care nu calcă.
Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.
Al doilea de față e sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc.
Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme…. pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.
Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta.
Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care vă țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Dacă da, care e?”
, a fost mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Monica Bîrlădeanu se preocupă ca fiecare apariție publică a ei să fie impecabilă, așa că este de înțeles interesul pentru a afla cum anume se îngrijește actrița. Vedeta a dezvăluit care sunt pașii pe care îi include în ritualul ei de frumusețe, dar și ce anume a ajutat-o atunci când s-a confruntat cu probleme cu tenul. 

„Sunt foarte pasionată de îngrijirea pielii! Mi se pare esențial! E un lucru care, odată ce se duce la vale, e foarte greu de recuperat colagenul din pielea ta, apoi, ajungi să peticești, să mergi la operații. Cel mai important este să te ții de rutină, iar rutina nu trebuie să fie foarte complicată. Eu am un ser de față, după demachiere. Serul e foarte important, pentru că are ingredientele active, cele mai puternice. După ser, folosesc cremă de seară și cremă de ochi. Nu săriți peste crema de ochi, peste ser, care este foarte important! Fără protecție solară, nici nu discutăm! Nu există să nu folosesc SPF 50! Azi dimineață mi-am dat cu SPF pe față. Crema mea de zi conține Vitamina C și SPF 50. Am avut probleme cu tenul. Am avut acnee, evident! Pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult acidul glicolic, exfolia ușor tenul, iar, apoi, acidul salicilic”, a spus actrița pentru impact.ro

Citește și:
Imagini inedite de la filmările Asia Express 2024, dezvăluite de Irina Fodor. Ce a povestit prezentatoarea

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people