Cum se menține în formă Irina Fodor la 35 de ani. Prezentatoarea a dezvăluit trucurile ei de frumusețe

Irina Fodor a vorbit într-un interviu recent despre modul în care reușește să se mențină în formă, dezvăluind că nu ține diete.

Cum se menține în formă Irina Fodor la 35 de ani. Prezentatoarea a dezvăluit trucurile ei de frumusețe

Irina Fodor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Antena 1, care este implicată în proiecte televizate renumite, mai ales după ce a preluat ștafeta de la Gina Pistol și a devenit prezentatoarea show-urilor „Chefi la cuțite” și „America Express”.

Prezentatoarea TV este tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar în ciuda faptului că are un program foarte solicitant, oboseala nu i se citește niciodată pe chip. Irina Fodor a vorbit într-un interviu recent despre modul în care reușește să se mențină în formă, dezvăluind că nu ține diete.

„Sunt foarte activă, dar nu în sensul că mă duc la sală și trag 3 ore. Îmi găsesc tot timpul ceva de lucru, fie că e vorba de copil, fie că e vorba de curățenie prin casă, fie că sunt în proiect și atunci dorm puțin, mănânc puțin, filmez mult, mă întorc acasă. Ritmul vieții mă ține așa, chiar nu fac nimic special”, a povestit prezentatoarea pentru Playtech.ro.

Irina Fodor a mai dezvăluit și că este foarte norocoasă pentru că soțul ei, Răzvan Fodor, se pricepe foarte bine la gătit.

„El gătește constant la noi acasă. A făcut acum două zile un preparat filipinez, se numește spanish salpicao. Efectiv s-a trezit dimineața și a zis: „Azi vreau să încerc ceva”. Te rugăm! Dar, în rest se pricepe foarte bine la bucătăria asiatică, nu o neglijează nici pe cea tradițională. La noi e ca la restaurant și chiar sunt foarte norocoasă că am parte de așa ceva”, a mai declarat ea pentru sursa citată.

Trucurile de beauty ale Irinei Fodor

Soția lui Răzvan Fodor a dezvăluit recent care este secretul prin care reușește să se mențină mereu într-o formă impecabilă, iar operațiile estetice nu se află printre soluțiile sale.

„Nimic complicat: demachiere obligatorie, cremă hidratantă, câte o cură cu serum, din când în când și zâmbet în fiecare zi”, a mărturisit Irina Fodor în interviul acordat Unica.ro.

Prezentatoarea în vârstă de 35 de ani s-a declarat norocoasă și pentru că, până acum, nu a fost nevoită să își vopsească părul.

„Sunt norocoasă, până la vârsta asta nu au apărut încă firele albe, așa că nu am fost nevoită să îl vopsesc. Cu toate astea, îl hrănesc din când în când cu o mască naturală, pe care o prepar eu în casă din miere de albine, ulei de măsline, banană și ou crud”, a precizat Irina Fodor pentru sursa citată.

Irina Fodor a declarat într-un alt interviu că nu a apelat la medicul estetician până în prezent, chiar dacă ultimii ani au fost foarte solicitanți pentru ea, proiectele de televiziune filmate în condiții dificile punându-și amprenta asupra tenului său.

„Nu mi-am făcut absolut nimic până acum. Iar eu când am venit, am venit puțin cam speriată, dar și decisă. Le-am zis din start: eu să știți că nu fac nici asta, nici asta. Adică, până acum, nu am mers nici la cosmetică la colțul blocului. Nu, absolut nimic nu mi-am făcut niciodată. Doar că am avut doi ani în care am muncit la foc continuu. Am sărit din proiect în proiect, m-am expus la tot felul de temperaturi, de la cald la frig, machiaje în fiecare zi. Iar machiajul profesional încarcă destul de mult tenul, iar făcut zilnic… Mai mult de jumătate de an am purtat zilnic. Tenul meu cred că nu a mai făcut față, pentru că aveam și o rutină foarte simplă. O cremă hidratantă și gata, plecam. Am început să fac tot felul de alergii, s-a sensibilizat.”, a povestit Irina Fodor pentru Click.

Citește și:
Alina Ceușan, declarații inedite despre relația cu soțul ei, Raul Tișa, și începutul poveștii lor de dragoste: „Ceea ce m-a impresionat…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people