Cum se menține în formă Crina Abrudan la 46 de ani. Fosta prezentatoare are o siluetă de invidiat: „Nu sunt o împătimită a sportului”

Crina Abrudan a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale. Cum reușește vedeta în vârstă de 46 de ani să se mențină în formă?

Cu ceva timp în urmă, Crina Abrudan a decis să se retragă din postura de prezentatoare a știrilor sportive pentru a avea mai mult timp pentru ea și familia sa. Ea a revenit în atenția fanilor datorită participării la emisiunea Survivor România, în 2023, concurs în care a rezistat doar patru săptămâni.

La 46 de ani, fosta prezentatoare se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, iar într-un interviu recent a vorbit despre dieta pe care o urmează.

„Toată lumea mă întreabă, de ani de zile, cum mă mențin, dar eu așa sunt de când mă știu. Am o genă bună, mi-am moștenit părinții. Nu pot să spun că fac eforturi considerabile, dar în ultimii ani am încercat să am un stil de viață sănătos. Pe vremuri nu mă preocupa treaba asta, fiind slabă de la natură, am considerat că pot să îmi fac toate poftele, că nu îmi va afecta silueta. De la un timp, am început să renunț la zahăr și la grăsimi, bineînțeles, mai fac uneori excepții. M-am obișnuit să nu mănânc zahăr de câțiva ani, iar acum, când mănânc o prăjitură, mi se pare prea dulce și nu o pot mânca. M-am obișnuit cu dulciurile vegane, care nu au un gust chiar atât de dulce.”, a declarat Crina Abrudan pentru Playtech Știri.

Fosta prezentatoare merge constant la sala de fitness și are un antrenor personal care se asigură că face exercițiile corect.

„Am început să merg la sală în urmă cu 3 ani. Nu ca să slăbesc, sunt suficient de slabă, la mine problema este că pierd din greutate. Așa că, merg la sală, nu îmi place, mă motivez cu greu să merg la sală dimineața, dar după o oră de sală, starea generală psihică este mult mai bună. Se văd rezultatele muncii la sală și începe să îmi placă mult mai mult de mine. Am și antrenor personal, nu aș putea singură, nu știu să fac exercițiile corect și nici nu fac dacă nu stă lângă mine, pentru că nu îmi place, nu sunt o împătimită a sportului, așa că am nevoie de cineva care să stea să tragă de mine.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

De ce Crina Abrudan nu a mai revenit în televiziune după plecarea de la Antena 1

Mulți s-au întrebat de ce Crina Abrudan nu a mai revenit în televiziune după plecarea de la Antena 1, în 2013, vedeta ferindu-se să ofere până acum mai multe amănunte.

Într-un interviu acordat recent, Crina Abrudan a vorbit despre plecarea din televiziune, dar și decizia de a sta departe de acest domeniu profesional.

„Nu este ca și cum mi-aș fi dorit eu să renunț la televiziune. Nu știu să-ți spun, cred că nu s-a ivit un proiect care să fie pentru mine, nu a fost ceva reciproc de fiecare dată când am avut discuții și când am fost aproape de realizarea unui proiect. Nu e că nu mi-am dorit eu! Probabil am fost într-o perioadă în care nici nu am atras lucrul ăsta în viața mea. Cumva îmi doream, dar poate în interiorul meu simțeam că ar fi mai bine să nu. Eu mi-aș fi dorit să rămân în televiziune!”, a declarat Crina Abrudan la FRESH by UNICA.

Vedeta în vârstă de 46 de ani a vorbit cu nostalgie despre perioada în care a fost prezentatoare a știrilor sportive, mărturisind că a avut parte de multe provocări, dar și momente frumoase.

„Au fost foarte multe provocări, dar toate au fost frumoase, tot ce am trăit în anii de televiziune a fost frumos. Eram foarte fericită când lucram în televiziune, pentru că îmi spuneam în permanență că trebuie să fiu recunoscătoare pentru faptul că eu fac în cariera mea doar ceea ce-mi place și tot ce fac îmi place!”, a declarat ea pentru sursa citată.

Ea a mărturisit că i-a plăcut mai mult perioada în care a lucrat ca reporter decât cea în care a prezentat știrile sportive.

„Am avut cumva un feeling, parcă mă simțeam puțin inutilă, m-am trezit dintr-o dată cu foarte mult timp liber și nu știam ce să fac cu el. (…) Mă ceream singură la evenimente sportive importante, voiam să merg să mai fac câte un live de la câte un meci sau un eveniment sportiv important, pentru că voiam să mai simt adrenalina aia de reporter când aștepți să intri în direct. Îmi și place să vorbesc foarte mult și cred că se vede. Dacă mă pui în fața camerei și-mi dai un subiect, eu vorbesc, nu e problemă, trebuie doar să mă oprești la un moment dat. Uite, de exemplu, am cerut să plec la Olimpiadă în 2012 ca și reporter când eram la Antena 1, a fost cea mai frumoasă experiență din perioada în care am lucrat la sport. Am stat trei săptămâni la Londra și chiar a fost o experiență minunată. Am mai fost implicată și în proiecte de divertisment. Pe lângă faptul că prezentam știri îmi trebuia întotdeauna să mai fac ceva în plus”, a povestit Crina Abrudan la FRESH by UNICA.

Citește și:
Lili Sandu, dezvăluiri despre relația cu Silviu Țolu. Ce sfaturi are vedeta pentru cupluri: „Un aspect foarte important”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people