Cum se menține în formă Adelina Pestrițu și care sunt alimentele pe care le evită

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din România.

Cum se menține în formă Adelina Pestrițu și care sunt alimentele pe care le evită

După ce a avut o carieră în televiziune, Adelina Pestrițu s-a orientat către mediul online, acolo unde a strâns o comunitate fidelă, care îi urmărește cu interes activitățile. Adelina împărtășește cu fanii ei atât momentele plăcute prin care trece, cât și cele mai neobișnuite.

Adelina Pestrițu, în vârstă de 36 de ani, vorbește mereu deschis despre operațiile sale estetice și despre intervențiile la care apelează, iar într-un interviu acordat recent, ea a dezvăluit și cum reușește să se mențină în formă fără a apela la diete drastice, ba, mai mult, asigurându-se că își satisface și poftele culinare.

„Să știi că pentru asta fac sport, ca să mănânc tot felul de prostii. Mănânc toate prostiile. Mănânc și dulciuri, mănânc tot ce se poate. Nu cred că fac excepții. Mănânc burgeri, shaorma, dulciuri, beau câteodată și acidulat. Cred că dacă ai un echilibru, adică mănânci, îți faci toate poftele, dar mergi la sală, îți faci tratamente corporale, te hidratezi bine, nu are ce să se întâmple. Echilibrul este bun în toate”, a declarat Adelina Pestrițu, în interviul acordat ego.ro.

Creatoarea de conținut a mărturisit că nu poate sta departe de ciocolată, însă atunci când știe că trebuie să filmeze un spot publicitar alege să consume numai salate și mărește frecvența orelor de sport.

„Ciocolata este demențială, nu cred că aș putea renunța la ea. Nu cred că aș putea să mănânc doar amăruie, vreau să simt gustul adevărat de ciocolată. Am perioade și perioade. Am și perioade când stau doar pe salate, în general, înainte de un spot publicitar. Acolo consider că trebuie să fiu în cea mai bună formă a mea. Renunț la dulce, la fast food, la băuturi acidulate. Măresc frecvența orelor de sport și numărul de tratamente. Așa reușesc să fac față”, a mai spus Adelina Pestrițu pentru sursa citată.

Adelina Pestrițu, mărturisiri despre operațiile ei estetice

Recent, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, Adelina Pestrițu a vorbit despre operațiile ei estetice. Fanii ei au avut o mulțime de curiozități despre acest subiect, iar vedeta l-a abordat deschis, dezvăluind care sunt intervențiile la care a apelat până acum.

„Am două intervenții: augmentare mamară și rinoplastie. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care mi-l doresc să-l bifez anual, ajung în cabinetul medicului estetician de câte ori simt că este nevoie. Da, am (n.r: intervenție la buze), dar nu-mi place să exagerez, foarte rar intervin în privința lor, mai mult pe zona conturului. În cazul meu, operația de rinoplastie nu a fost doar de ordin estetic, ci și cu niște complicații la bază. S-au rezolvat niște probleme, dar știu că m-am dus tremurând ca o piftie, am fost super panicată, și înainte și după și vreo 3 luni după operație, dacă nu spre un an. După un an pot să spun că am văzut rezultatul final pentru că am apelat la metoda tradițională, nu la laser”, a povestit Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a continuat seria confesiunilor și a recunoscut faptul că nu a fost încă de la început deschisă pe subiectul operațiilor estetice și a explicat și care e motivul. Prin mărturisirile făcute, vedeta își dorește, astfel, să normalizeze discursul din jurul intervențiilor de ordin estetic și să nu mai existe prejudecăți despre persoanele care apelează la acestea.

Citește și:
Ilinca Vandici, gest surprinzător după ce s-a zvonit că s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people